Paparazzo

„Namještali su mi“ – Daniel Popović otvorio dušu o karijeri nakon hita „Džuli“

314views

Pjevača Daniela Popovića proslavio je hit „Džuli“ kojim je predstavljao Jugoslaviju na Euroviziji 1983. godine.

Muzičar priznaje da bira gdje će da se pojavljuje:

– Kada negdje dođeš osjetiš prostor i energiju, a ovde sam u šouu “Nikad nije kasno” osjetio dobru vibru i sretan sam što sam pozvan u dobru emisiju koju cijenim i rado sam se odazvao da budem Žikin gost. Kod mene to nije često slučaj, biram gdje ću ići, ali idem tamo gdje me ljudi cijene, a ovdje sam to osjetio– iskren je Daniel.

Velika popularnost donosi mnogo obožavatelja ali i onih koji im ne žele uspjeh, sa čim se i sam muzičar susretao tokom karijere.

– Ima dosta negativnih komentara, svega i svačega na šta nisam obraćao pažnju. Niam htio ni da čitam, jer kada bi čovjek čitao sve što pišu o njemu, posebno laži ne možete se uhvatiti u koštac. Ne treba se dokazivati, ali vrijeme je najbolji pokazatelj– iskren je on.

DANIJEL POPOVIC NNK SNIMANJE 22022024 FOTO FILIP 54 ok

Za sve ljubitelje njegove muzike, Popović sprema album koji će uskoro ugledati svjetlost dana, a za koji se dvoumio da li da objavi.

– Te pjesme su nastale prije nekoliko godina, spremne su, ali sam u jednom trenutku razmišljao čemu sve to i ko će to slušati. Na kraju sam presudio srcem i nadam se da će te pjesme zaživjeti, one su potpuno drugačije i mislim da će svako zavoljeti tu vrstu muzike– smatra muzičar koji je u karijeri uvijek znao kada treba da se skloni:

Ja sam više puta priznao poraz iako sam znao da sam moralni pobjednik. Zbog jednog ili namještenih glasova. U ovaj album unio sam svo svoje znanje i virtuoznost na gitari. Svaka pjesma je različita, kao djeca iz različitih brakova, nijedna ne liči na drugu– rekao je Daniel.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić/Grand.online