Zanimljivosti

Naša manekenka nekada je živela u bedi, a sada uživa u milionima

281views

Nekadašnja Miss Universe Dragana Dujović danas uživa u raskoši i luksuzu koji su došli nakon bolnih godina detinjstva u naselju Bukovac, predgrađu Novog Sada, a zatim i surove borbe
da u Americi ostvari svoj san, bavi se modelingom i završi fakultet. Kada je bila tek dvogodišnja devojčica, njenom ocu Draganu je dijagnostifikovan rak. Nemila bolest razdirala je njenog voljenog tatu, a siromaštvo je uzimalo svoj danak.


Uprkos neizmernoj tuzi, majka Radmila je nastojala da sakrije suze od Dragane i njenog starijeg brata Dejana, bude im oslonac i da im snage da nastave napred.
Bila su to strašna vremena. Kada se tata razboleo, sve je počelo da se ruši, kao da je čitavu porodicu pogodila loša karma. U kući nije bilo tople vode, pa smo morali da je zagrevamo u loncu na šporetu, kako bismo se tuširali. Zimi je bilo još gore, jer nismo imali grejanje. U centralnoj prostoriji kuće nalazila se peć na drva. Davali smo sve od sebe da održimo vatru i tu smo provodili noći i zajedno spavali, da bi nam bilo toplo, iskrena je srpsko-američka manekenka.
Mada je prošla trnovit put do uspeha, nije se slomila. Usledilo je nekoliko titula na takmičenjima lepote i odluka da se preseli preko okeana, gde se uputila samo sa jednim koferom.

Florida je postala njen dom, kada je 2014. konačno potpisala ugovor sa prestižnom Wilhelmina Agency. Potom je upoznala sadašnjeg supruga Breta Boltona, jednog od najpoznatijih hirurga za transplantaciju kose na svetu sa kojim živi u ekskluzivnoj vili u Majamiju, na obalama zaliva Biskejn i ima troje mališana, sinove Nika i Luku i ćerkicu Niki. Život u ovom tropskom raju izbrisao je
gorak ukus teških godina koje je ostavila za sobom. No, vitka plavuša zbog mame, brata i prijatelja rado dolazi u rodnu Srbiju i tako čuva sećanje na oca koji nije doživeo da oseti ponos zbog
svoje mezimice, vidi sreću na njenom licu i upozna unuke.
Mnogo je vode proteklo od 1986, kada nas je moj tata napustio. Volela bih da je sa nama i da zna koliko mi se život promenio, da sam uspela da prebrodim sve nevolje, bavim se kreiranjem tašni i izdala sam knjigu “Dragana: moj put od Srbije do Amerike”, koja će uskoro biti objavljena i kod nas. Sigurna sam da bi ga Niki, Nik i Luka obožavali, isto kao ja. Međutim, sudbina nije htela da bude tako. Ipak sam zahvalna i za ono malo vremena koje sam imala sa njim. Zauvek ću ga čuvati u srcu i svojoj deci pokušati da dočaram kakav je divan čovek bio i pripremim ih na to da život nije uvek lak, te da neke stvari zahtevaju trud, otkriva Dragana.

Foto: Instagram