Horoskop

NATALNA KARTA ENESA BEGOVIĆA: Rođen pod SREĆNOM ZVEZDOM, ali ŽRTVA svoje porodice

1.1kviews

Enes Begović rođen je 06.06.1965. godine i ima sjajan trobroj 336.

Znam, ništa vam to ne znači, ali mogu slobodno da kažem da je Enes rođen pod srećnom zvezdom.eb4.jpgČovek koji donosi sreću drugima, koji uveseljava druge i ima jaku zaštitu od Boga. Na neki način ga je Bog darovao. On je negde dobro iskoristio sve aspekte koje ima kroz svoj datum rođenja.Ono što je zanimljivo jeste da je na neki način velika žrtva svoje porodice. Šta to znači? To uglavnom predstavlja osobu koja previše brine o svojoj porodici ili ulaže puno u nju i materijalno i duhovno.eb3.jpg

Poslednje dve godine su bile dosta promenjive. Kako kroz posao, tako i kroz prijatelje i porodicu. Neke stvari se nisu mogle kontrolisati, a i da su mogle ništa ne bi vredelo.

Ova 2022. god nije nesto da kazemo specijalna za Enesa. Obično, kada je Marsova godina ili godina devetke, ja lično savetujem da se mnogo ne ulaže kroz posao. Sva ulaganja bolje da idu kroz porodicu i kuću.

eb1.jpgAli sam kraj godine je pogodan da se izdaju nove pesme. Moguće je da se kroz porodicu dese i lepe stvari ( svadbe, rođenja i slično).

Međutim, cela 2023. godina je za Enesa uspešna, i od maja meseca može dati više putovanja, gostovanja i nastupa .

eb2.jpg

Na polju zdravlja obratiti pažnju na očni vid, ligametarni aparat kao i probleme sa kičmom koji mogu biti prisutni.

Srećno!

astrolog: Goca Dragišić

Foto: Z. K. Munja