Paparazzo

Nataša se javila advokatu: ”Hoću ovo i ništa drugo”

2.1kviews
Dok se oporavlja od povreda koje joj je, kada ju je pretukao, nanio suprug Luka Lazukić, pjevačica Nataša Bekvalac podigla je tužbu za razvod braka. Kako saznajemo, ona je advokatima rekla da želi starateljstvo nad kćerkom Katjom i minimalnu zakonsku alimentaciju.

Nataša Bekvalac od subote preživljava pravu agoniju, ali je odlučna u jednoj stvari – da se po hitnom postupku razvede od Luke Lazukića. Ona se svakodnevno konsultuje sa timom advokata o sljedećem potezu.

Brine o djetetu

– Kada je otišla u Urgentni centar, a zatim i prijavila policiji supruga Luku Lazukića za nasilje u porodici, Nataša je odmah pozvala i svoj advokatski tim. Podnijela je krivičnu prijavu za nasilje, a tražila je i hitan razvod braka. Ona je juče podnijela tužbu kojom će se njihov brak poništiti. U razgovoru sa advokatom rekla je da je ništa ne zanima, da želi puno starateljstvo nad kćerkom Katjom koju je dobila u braku sa Lukom. Kada ju je advokat pitao koju visinu alimentacije da upiše u dokumenta, ona je poručila da je novac ne interesuje i da upiše minimalnu zakonsku alimentaciju. Iako je advokat pokušao da je ubijedi da traži više novca, ona je to odbila uz poruku da je samo zanima dijete – kaže za “Blic” izvor koji je dobro upućen u cijelu priču.

Luka Lazukić i dalje tvrdi da suprugu nije ni pipnuo.

– Napad je bio na mene. Prvo agresivno buđenje, a potom i verbalni napad. Fizički me je napala, udarajući me po tijelu. A ja sam je tada sklonio i pokušao da pričam s njom – tvrdio je Lazukić, i dodao da je suprugu navodno „samo pomjerio od sebe“ da ne bi došlo do fizičkog sukoba jer je bilo verbalnog. Lazukić čak navodi da je on povrijeđen u navodnom napadu Nataše Bekvalac, ali povrede nije želio da pokaže  javnosti.

– Ne možete da vidite, ima ko će da ih gleda. Ja sam oko 9.45 ujutru poljubio svoju suprugu i kćerku i izašao iz stana. Ona tada nije imala povrede – rekao je Lazukić.

Na pitanje kako je to moguće kada je već u 10 sati Bekvalčeva sva u modricama bila u Urgentnom centru, Lazukić je rekao da je “ona otišla posljie toga, koliko vidim”.

– Po mom izlasku iz kuće očigledno. Što se tiče podliva na rukama i nogama, ona je išla na masaže protiv celulita – rekao je Lazukić.