Lifestyle

Navedi ga da se zaljubi u tebe pomoću ove 3 fore

999views

Ako ste se pitali šta to neke žene tako lako navedu muškarce da se zaljube u njih, evo odgovora.

Foto: Promo

 

Svi znamo neke od tih žena u koje se jednostavno zaljubi skoro svaki muškarac koji ih vidi. Možda djeluje da one ne rade ništa naročito kako bi ih zavele, a opet, uspjeva im da zavedu svakog.

Uz pomoć savjeta stručnjaka za veze Džejmsa Alena Hanrahana i vi ćete moći da navedete muškarca da se zaljubi u vas, kada saznate koje to tri stvari privlače muškarce.

 

Pustite da vas “juri”

To je jedna od tajni žena koje mogu da zavedu bilo kog muškarca – ne jure one muškarce, nego obrnuto.

Žena koja zna kako da zavede muškarca neće sjedeti i čekati da vidi šta će on da uradi. Ona će nastaviti sa svojim životom kao da joj je baš taj muškarac posljednje na pameti. I pustiće njega da “uradi sav posao” – da joj priđe, pozove na sastanak i isplanira taj sastanak.

Stručnjak za veze tvrdi i da ove žene znaju ključnu stvar o muškarcima – da oni uživaju i osjećaju se zadovoljno kada vas usreće.

Ukoliko muškarac ima osjećaj da cijenite to što radi za vas i usrećuje vas – jer na taj način prihvatate ono što vam on nudi i praktično mu zahvaljujete – na dobrom je putu da se zaljubi u vas, tvrdi Džejms.

 

Neka dokaže da vrijedi

Kada muškarac počne da se zaljubljuje u vas, lako je postati nestrpljiv. Želite da znate kada ćete se opet vidjeti, kada će vas zvati, kakvi su mu planovi…

To je sasvim razumljivo, ali ako želite da ga navedete da se zaista zaljubi u vas, budite strpljivi. Pustite da se interakcija među vama odvija prirodno, da biste vidjele kako će se on snaći u tome, savjetuje stručnjak za veze.

“Žene koje mogu da zavedu svakog muškarca puštaju da ih oni jure i da dokažu da vrijede u tom procesu, iako ponekad možda žele da ga pozovu”, ističe on.

Dakle, strpljenje je vaš prijatelj, zato čekajte da vidite koji je njegov slijedeći korak.

 

Izrazite svoja osjećanja

Žene koje znaju kako da navedu muškarca da se zaljubi u njih ne gube vrijeme raspravljajući sa njima o tome kako ih tretiraju. One jednostavno kažu muškarcima šta žele i šta im prija, a šta ne.

Da biste natjerale “pravog” muškarca, odgovarajućeg za vas, da se iskreno zaljubi, mora da ga zanima kako se osjećate. To je pravi test da se uvjerite da li je on kvalitetna osoba ili samo želi da se malo zabavi sa vama.

Zbog toga je jako važno da izrazite svoja osjećanja, da mu kažete ukoliko vam smeta neko njegovo ponašanje ili nešto što govori.

Možda vam to zvuči čudno, ali ako kažete muškarcu kako se osjećate, čak i ako to nije pozitivno, u njemu ćete probuditi želju da uradi nešto kako bi vam bilo bolje, tvrdi stručnjak za veze. U njemu ćete na ovaj način probuditi želju da vas zaštiti, što će ga navesti i da se zaljubi u vas.

Da li ovi savjeti “rade” sa svim muškarcima? Ne, kaže stručnjak za veze, ali tvrdi da će “raditi” sa pravim muškarcem, tj. pravim za vas.