Horoskop

NE PLAŠITE SE: RETROGRADNI URAN traje do januara i donosi PROMENE IZ KORENA za tri znaka

163views
Dok vas pomisao na retrogradnost može naterati da se štrecnete od očaja, retrogradni Uran — koji je počeo 24. avgusta 2022. i traje do januara 2023. — nije ništa oko čega treba da se brinete.

Ovaj tranzit se odvija u tvrdoglavom Biku, gurajući vas da procenite svoj rast u odnosu na vašu ličnu vrednost.

space-4604571_1280.jpg

 

Uprkos naglim pomacima po kojima je poznat retrogradni Uran, efekti su obično suptilni. Ali to ne znači da neće izazvati udarne talase.

Retrogradnost Urana se dešava jednom godišnje i traje otprilike pet meseci, ali u svakom znaku provede sedam godina. U astrologiji, Uran je spoljna planeta, što znači da planeta dugoročno odražava vaš napredak, rast i obrasce. Retrogradni periodi su vreme za usporavanje i razmišljanje, a Uranov obrt je moćan trenutak za pauzu i priznavanje našeg napretka.

Tri horoskopska znaka najviše će osetiti uticaj ovogodišnjeg retrogradnog Urana.

horoscope-96309_1280.jpg

Ovan

Ovo je vreme usredsređeno na isceljenje vašeg odnosa sa novcem. Možda ćete naići na neočekivane promene u finansijama. Ova promena uzdrmaće vaše temelje, gurajući vas da identifikujete stvari koje su vam potrebne da biste se osećali sigurno i bezbedno. Moraćete da pogledate materijalne okolnosti koje se menjaju, ali je takođe najbolje da pogledate unutra i zapitate se šta ove promene znače za vas na unutrašnjem nivou.

Jarac

Retrogradni Uran je vaše umetničko buđenje. Ovaj tranzit menja vašu ozbiljnu perspektivu da pronađete smisao i svrhu u kreativnim aspektima života.

Novi talenti i darovi bi mogli da počnu da se razvijaju, a davno izgubljene inspiracije iz detinjstva mogu se vratiti. Ovo takođe može uključivati promene u vašem romantičnom životu, što će na kraju doneti više spontanosti i uzbuđenja u toj oblasti.

travel-5219496_1280.jpg

Lav

Po čemu želite da budete upamćeni? Retrogradni Uran donosi otkrića dok prolazi kroz najjavniji deo vaše karte. Ovo je veliki poziv za buđenje ako ste u profesionalnom polju koje nije ispunjeno ili ako ste odugovlačili. Retrogradni Uran može uključivati još neke promene u karijeri, ali je verovatnije da Lav gleda u sebe i postavlja veća pitanja o svom celokupnom životnom putu, prenosi Luftika.

Foto: Pixabay