Showbiz

NEKI NOVI KLINCI: Oni su večeras oduševili!

962views

I večeras smo krenuli raspjevano! Prva djevojčica koja je izašlana scenu pobrala je sve aplauze žirija i svih šest – da! Od starta se vidjelo da žiriju neće biti lako. Pored “da” i “ne” žiri je dijelio i savjete kandidatima. Čak je u jednom trenutku Nemanja Stevanović zamolio koleginicu Aleksandru Bursać da otpjeva pjesmu Snežane Đurišić koju je kandidatkinja izvela da bi joj pokazala kako treba da zvuči.

Aleksandra je javno priznala da dan-danas ima tremu, dok je “svježa” mama Jelena Kostov i dalje bolećiva na najmlađe takmičare.

Milica Stanišić koja se takmičila i u prvoj sezoni podigla je žiri na noge pjevajući pesmu “Alaj mi je večeras po volji” Olivere Katarine. Dragi Domić pridržio se na sceni sedmogodišnjoj Tamari Krstić koja je uz pjesmu “Šeki” imala i scenski nastup.

Još jedno poznato lice koje smo upoznali tokom prethodnih takmičenja je i Filip Milić koji je lako izborio plasman u sljedeći krug. On je jedini dječak koji je prošao iz večerašnje emisije. Večeras nije bilo baraža jer je žiri odabrao šest kandidata dajući im šest “da” tokom takmičenja, pa su prošli direktno. A ovih šestoro izborilo je plasman u drugi krug – Tamara Jakimovska, Milica Stanišić, Tamara Mali, Tamara Krstić, Dunja Andrić i Filip Milić.

Kroz ovo muzičko veče vodili su nas i večeras Ana Sević i Milan Mitrović. Dok je Ana blistala na sceni, Milanov zadatak bio je da prati takmičenje iz bekstejdža sa roditeljima i podrškom kandidata. A svoje nove pjesme večeras su predstavili Nemanja Stevanović i Sandra Rešić.

Žestoka borba u prvom krugu i dalje traje, a nastavljamo sljedećeg utorka od 21h na Grand TV!

Izvor: Grand online