Nightlife

Osigurajte ulaznicu za najbolji provod u gradu sa NENOM MURIĆEM

Pjevač Neno Murić krajem godine predstavio je novi singl i spot “Ukrao sam je”, koji je naišao na odličan prijem publike i uopće javnosti.

1.5kviews
advertising banner
U proteklom periodu Neno je promovirao pjesmu i gostovao u brojnim medijima, a danas će gledatelji moći da ga vide i čuju njegovu novu pjesmu i u studiju  BHT1, u emisiji “Konačno petak”.

Jedan od najboljih klupskih pjevača u februaru nastavlja sa koncertnim aktivnostima i nastupima.

Prvi je na repertoaru u petak, 9. februara u klubu Cinemas Sloga, gdje će nastupiti s početkom od 22 sata.

Na bini kultnog sarajevskog mjesta dobre muzike i zabave Ninu će pratiti petočlani bend, koji svira popularne ex-Yu hitove, a uz jedinstvenu harizmu mnogima omiljenog pjevača i puno pozitivne energije, po kojoj su njegovi koncerti poznati, dobra muzička noć je zagarantirana. Uz izvođenje nove pjesme “Ukrao sam je”, publika će se prisjetiti njegovih dobrih hitova “Stope da ti ljubim”, “Baraba mekog srca”, “Pustinja”, “Zahir”, “Nedostaješ mi ti”, “Zauvijek imaš me”, “Od puta do puta”, “Ti si ono najbolje”…

– Pozivamo sve dobre ljude da nam se u petak, 9. februara pridruže u Cinemas Slogi. Pripremili smo zanimljiv repertoar, a akcent je na dobru atmosferu i pjesme. Na ovom višesatnom koncertu prvi put ću odsvirati neke od svojih hitova u novim aranžmanima- poručuje Neno Murić pred nastup u kultnom klubu.