Showbiz

Nermin Puškar sprema novi singl i album!

1.2kviews
advertising banner

Jedan od publici omiljenih domaćih pjevača, Nermin Puškar, nakon nešto duže pauze obradovaće nas novim singlom i albumom koje vrijedno priprema sa Mahirom Sarihodžićem.

Novi singl koji sam snimio sa producentom Mahirom Sarihodžićem nosi naziv „Tiha voda“. Mahir me kao surovi profesionalac vodio kroz cijeli kreativni proces pravljenja pjesme, a Dado Marinković (Parni valjak, Gibboni) na bubnju i Jani Hace (Sidharta) na basu su već ustaljen tim kada je u pitanju ritam sekcija mojih pjesama, istakao je Nermin Puškar.

Spot je, kaže on, radila ista ekipa kao i pjesmu „Kad u ovu ljubav sumnjam“, a i ovaj put režiju potpisuje Perica Rai. Za fotografiju je odgovoran Vladan Janković, a promo fotografije sa snimanja je „lovila“ Tija Ažman.

„Naravno, spot će uljepšati žena, a ovaj put odabrao sam da sarađujem sa izuzetnom umjetnicom Geom Erjavec“, kaže Puškar.

Ovaj umjetnik neće zastati samo sa izdavanjem singla, već će on, kako isteče Puškar, biti odlična uvertira za album, koji takođe priprema sa Mahirom.

„Uskoro ćemo se zatvoriti sa ekipom u studio i dovršiti započeto. Nadam se da ćemo album objaviti u toku iduće godine u kojoj me očekuju i brojni koncerti po gradovima BiH“, najavio je za kraj Nermin Puškar.

Izvor: Jelen music show