Lifestyle

Nesavršenosti koje privlače: Ove 3 muške “mane” žene obožavaju!

254views
advertising banner

Muški šarm je vrlo teško opisati riječima, ali puno puta tom skrivenom seksepilu doprinose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim. O čemu se tačno radi pitali smo žene i došli do zanimljivih odgovora.

 

Naočare
Iako smo u djetinjstvu izbjegavali dječake koji su imali taj štreberski izgled, danas su naočare jedan savršen modni detalj koji izaziva veliko zanimanje kod žena. Pomno odabrane naočare s dioptrijom daju utisak iskustva, zrelosti i inteligencije što su osobine kojima može da odoli rijetko koja žena.

 

Trodnevna brada
Mlada brada od svega tri dana pravi je mamac za pripadnice ljepšeg pola. Nije riječ o bradi kao takvoj već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odjeću i pomalo frajerski stav jednostavno vrišti seksepilom.

 

Poneka sjeda
Anketa sprovedena na uzorku žena pokazala je da više od dvije trećine žena doživljava prosijedu kosu kao vrlo seksi. Ričard Gir je bio svojevremeni začetnik prosijedog izgleda koji i dan danas mami uzdahe žena.

Iako danas sve više muškaraca poseže za bojom za kosu kako bi prikrili prve znakove starenja, žene će radije odabrati uredno pošišanog i prosijedog muškarca nego vještački izgled koji ne može ni da se primijeti.

 

 

Izvor: Zadovoljna