Paparazzo

“Nisam dobro! Tata, čekaj me” – Vanbračni sin Šabana Šaulića na samrti

548views

Vanbračni sin pokojnoga folk pjevača Šabana Šaulića navodno je na samrti, prenose srbijanski mediji. “Nisam dobro. Tata, čekaj me!”, zavapio je Robert Šaulić (47), stoji na naslovnici novoga izdanja srbijanskog tabloida “Svet”.

Poznato je da je u teškoj finansijskoj situaciji te da ima zdravstvenih problema koje u javnost dosad nije iznosio. Ni ovoga puta nije rekao od čega boluje, ali srbijanski mediji tvrde da je na samrti. Robert živi u Zrenjaninu s jednom starijom ženom, koja ga je navodno odgojila.

Robert je već mjesecima teško bolestan. Susjedi govore da nema novca ni za hranu, a kamoli za odgovarajuće lijekove. Zbog njegove dobrote, kako su rekli, skupljali su novac da bi mu olakšali tešku životnu situaciju.

Posljednji se put Robert medijima obratio u avgustu nakon što je posjetio očev grob. Tada se požalio na odnos Šabanove porodice prema njemu.

Sreo svog polubrata i polusestre. Stajao sam s jedne strane, a oni s druge strane groba. Ni Mihajlo, ni Sanela ni Ilda nisu mi prišli, niti su me upitali kako sam. Samo je Sanela, kad je odlazila, rekla: “Doviđenja, sve najbolje”. To je bilo sve što je izustila, a onda su otišli” – ispričao je Robert Šaulić.