Showbiz

NJEMU MIKROFON NE TREBA Draško Malidžan “Glasom mogu da pogasim sve lampe” (VIDEO)

567views

Svojim geografskim poreklom Draško Malidžan predodređen je da peva iz svega glasa, jako i silovito da ga ceo svet čuje. Pored talenta za pevanje, iz Crne Gore poneo je i ljubav prema guslama, te je više godina za redom bio i višestruki prvak u guslanju.

Iako do sad nije uspeo da se u potpunosti preda muzici, budući da se posvetio karijeri, ovaj sada već penzionisani bankar dokazao je da, ipak, nikad nije kasno. U 65. godini prijavio se za učešće u popularnom takmičenju pevača veterana, a svojim talentom uspeo je da nadmaši sve. Pokupio je simpatije publike, a žiri se našalio na račun jačine njegovog glasa i prokomentarisao da “može da roni 100 metara na dah i da vadi školjke”, kao i da mu često mikrofon i ne treba.

“Pevanje na ovako velikoj sceni je za mene veliko zadovoljstvo i jedno veliko opuštanje, posle svih napornih poslova i stresova. Malo sam inertan što se tiče muzike, ne znam koji je tačno razlog, tako da su me kolege iz banke preporučile za ovu emisiju, pa čak i prijavile”, priznaje Draško.

U razgovoru za Grand. Online priznao je da kad zapeva, bukvalno ruši sve pred sobom. Često u šali kaže da kad on pusti glas, ne pucaju baš uvek prozori, ali se desi da svojim glasom “izgasi sve lampe”.

“Ja sam poznat po izdržljivosti glasa i metrici. Mogu da izgasim lampe sa glasom, sasvim dovoljno”.
A koliko jak glas ima pogledajte u videu.

Izvor: Grand.Online