Showbiz

Novom pesmom RASPLAKAO sve, fanovi ubeđeni: “Šećer je NASLEDNIK NAJVEĆIH – Šabana i Šerifa” (VIDEO)

145views
Kada je pre par meseci najavio da za publiku sprema brojna iznenađenja kojima će da nadoknadi propušteno, Nikola Ajdinović poznatiji kao Šećer se uopšte nije šalio. 

Nakon pesme “Ostarićeš, a pitaćeš za mene”, Šećer je objavio još jednu u nizu, a reč je o emotivnoj numeri “Zašto si nam decu rasplakala” koju je za njega napisao Mersad Hadžić.

ajdinovic nikola.png

Nikolin singl emotivnog naboja i teksta već je na prvu kupio i rasplakao publiku, a dodatne emocije izazvala je porodična priča koju je pevač dočarao spotom.

ajdinovic.png

“Nikola, rasplaka me i tekstom i muzikom”, “Najbolji ikad koji je bio u Grandu”, “E ovo je muzika, svaka ti čast, Nikola”,”Jedini pevač iz Zvezda Grand koji je naslednik onih najvećih Šabana, Šerifa, Aličića i Ahmedovskog”, “Pevačina bio i ostao”, samo su neki komentari na pesmu koju možete da čujete u nastavku.

Podsetimo, pevač je nedavno potvrdio da se razveo od dugogodišnje supruge koja mu je rodila dvoje dece.

– Bolje je da se rastanemo i razvedemo, nego da se svađamo. Poslednjih godinu i po dana bili smo na ratnoj nozi, a već 11 meseci nismo zajedno. Uživam u slobodi, ali još uvek nisam spreman za novu ljubav. To mi ne treba za sad! – rekao je nedavno za Grand Online i istakao da iako se ljubav ugasila, zauvek će ostati povezani jer imaju decu.

Nikola ajdinovic.png

– Ono što se dešava između nas roditelja treba da ostane između nas jer naš odnos nikako ne sme da utiče na našu decu. Samo zbog njih bivša supruga i ja smo ostali u kontaktu. Mislim da svaki iole razuman čovek tako razmišlja jer prvenstveno misli na svoju decu, pa tek onda na sebe – istakao je Ajdinović, a ubrzo zatim pokazao novu devojku.

Foto: Printscreen