Paparazzo

O NJOJ STE NEPREKIDNO PRIČALI: Bila je na stubu srama, a sad je okrenula NOVI LIST

1.1kviews
advertising banner

Ozloglašena Branislava Pašajlija sigurno nije ni sanjala da će je to što se spanđala sa Acom Lukasom odmah nakon njegovog razlaza sa Sonjom lansirati u zvijezde, ali ipak, svakog čuda tri dana dosta. U njenom slučaju, cijelih mesec dana.

Mediji su ih pratili u stopu, narod je religiozno čitao i strastveno komentarisao svaki detalj njene i Acine veze. A onda se desio raskid i famozni ultimatum Branislavinog muža, Željka Pašajlije, sa kojim ima sina i koji ju je poslije svega ipak primio nazad. Vatrena Lozničanka i poslije raskida sa Lukasom, nije mogla da se skrasi.

Poslije samo nekoliko mjeseci ona živi kao ranije i kako mediji izveštavaju, izgleda da opet vara muža.

🍷 💁‍♀️

A post shared by Branislava Pašajlija ⚘ (@braniiiislava) on

Opet oblači skupu garderobu, obilazi napucane gradske lokale i provodi se do jutra, a osmijeh ne skida sa lica i blista kao nikada prije. Očigledno je da je pjevača (a i muža) potpuno zaboravila i da uživa u životu, a, kako piše jedan dnevni list, za njen osmijeh i sjaj kriv je novi dečko.

Riječ je, navodno, o Vladici Jovanoviću, bivšem dečku Katarine Grujić, a i i pjevačice Darije Stanojević.

I dok Branislava opet nastavlja po starom i srlja iz veze u vezu, na Instagramu se trudi da se predstavi kao brižna majka, pa tako s vremena na vrijeme kači slike svog sina, sa kojim provodi dosta zajedničkog vremena.

Ovo je bilo “Volim teeee” ❤️🙈

A post shared by Branislava Pašajlija ⚘ (@braniiiislava) on

Put od razuzdane nevernice do porodične žene u Branislavinom slučaju je poprilično kratak. Pitamo se da li će joj muž i ovoga puta oprostiti švrljanje?