Paparazzo

O NJOJ STE NEPREKIDNO PRIČALI: Bila je na stubu srama, a sad je okrenula NOVI LIST

Ozloglašena Branislava Pašajlija sigurno nije ni sanjala da će je to što se spanđala sa Acom Lukasom odmah nakon njegovog razlaza sa Sonjom lansirati u zvijezde, ali ipak, svakog čuda tri dana dosta. U njenom slučaju, cijelih mesec dana.

Mediji su ih pratili u stopu, narod je religiozno čitao i strastveno komentarisao svaki detalj njene i Acine veze. A onda se desio raskid i famozni ultimatum Branislavinog muža, Željka Pašajlije, sa kojim ima sina i koji ju je poslije svega ipak primio nazad. Vatrena Lozničanka i poslije raskida sa Lukasom, nije mogla da se skrasi.

Poslije samo nekoliko mjeseci ona živi kao ranije i kako mediji izveštavaju, izgleda da opet vara muža.

🍷 💁‍♀️

A post shared by Branislava Pašajlija ⚘ (@braniiiislava) on

Opet oblači skupu garderobu, obilazi napucane gradske lokale i provodi se do jutra, a osmijeh ne skida sa lica i blista kao nikada prije. Očigledno je da je pjevača (a i muža) potpuno zaboravila i da uživa u životu, a, kako piše jedan dnevni list, za njen osmijeh i sjaj kriv je novi dečko.

Riječ je, navodno, o Vladici Jovanoviću, bivšem dečku Katarine Grujić, a i i pjevačice Darije Stanojević.

I dok Branislava opet nastavlja po starom i srlja iz veze u vezu, na Instagramu se trudi da se predstavi kao brižna majka, pa tako s vremena na vrijeme kači slike svog sina, sa kojim provodi dosta zajedničkog vremena.

Ovo je bilo “Volim teeee” ❤️🙈

A post shared by Branislava Pašajlija ⚘ (@braniiiislava) on

Put od razuzdane nevernice do porodične žene u Branislavinom slučaju je poprilično kratak. Pitamo se da li će joj muž i ovoga puta oprostiti švrljanje?