Showbiz

Odabrao sebi najbolje: Miloš Vujanović promovisao pjesmu i spot, glavnu ulogu povjerio ovoj ljepotici…

360views

Poslije višegodišnje pauze na muzičku scenu se u velikom stilu vratio Miloš Vujanović, koji je sinoć u restoranu Tomahavk u Beogradu, predstavio pjesmu “Put do pakla”. Za ovu numeru vicešampion Zvezda Granda snimio je i visokobudžetni spot a glavnu ulogu povjerio je, na veliko iznenađenje svih, svojoj supruzi Zlati.

Kćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša prvi put se okušala kao glumica tako da nije čudilo što su nju i Miloša iz prvih redova podržavali upravo legendarna pjevačica i istaknuti estradni umjetnik.

U lijepoj atmosferi, osim članova porodice i velikog broja predstavnika medija uživali su i direktor Granda Goran Šljivić, glumica Milica Tomašević i drugi prijatelji porodice i pjesma je odmah nagrađena gromoglasnim aplauzom a uslijedilo je i još jedno iznenađenje kada se Vujanović latio mikrofona i sa svojim bendom otpjevao nekoliko legendarnih pjesama u novoj verziji.

– Iako sam bio na diskografskoj pauzi to ne znači da sam sjedio skrštenih ruku, a večeras ste videli samo dio toga. Pjesma, spot i kratki nastup samo su početak i spremam još mnogo lijepe muzike a uskoro krećem i aktivnije da se bavim nastupima- otkrio je Miloš koji je pojasnio i zašto je pravio dugu pauzu:

– Čitav život sam sanjao da zasnujem sretnu porodicu i sretan sam što imam uz sebe svoja dva anđela, suprigu i kćerkicu. Kada sam saznao da ću postati otac, odlučio sam da smanjim broj nastupa i da budem uz svoju princezu u najbitnijim godinama odrastanja. Sada je ona dovoljno velika da mogu da se više posvetim karijeri, imam podršku svih i spreman sam da se vratim muzici koja je bila i ostala moja velika ljubav!