Lifestyle

Odluke koje žene mijenjaju zbog muškaraca

347views

Nije rijetko da žene preko noći stave sebe u drugi plan, zbog zaljubljenosti, nesigurnosti ili nečeg trećeg.

Ove stvari nijedna snažna žena ne bi smjela da promijeni ni zbog koga.

Stvari koje niste učinili, najčešće zbog ljubavi, jednostavno se nikada ne prežale, bez obzira na to koliko se u tom trenutku neka odluka činila apsolutno opravdanom.

Kada se zaljube, žene su sklone da izgube glavu. Ali do takvih situacija može da dođe i zbog prolazne nesigurnosti u pomalo agresivnoj društvenoj svakodnevici. Međutim, postoje neke stvari zbog kojih ne biste smjele da pravite kompromis, bez obzira na sve.

 

1. Promijeniti fizički izgled zbog drugih

Fizička promjena neće imati baš nikakvog efekta ako je napravite zbog partnera, prijateljice ili nekog člana porodice. Novu frizuru ili boju kose, zavodljive štikle, tetovažu, odlazak u teretanu morate da želite zbog sebe, a ne zbog tuđeg mišljenja.

 

2. Ne ostvarivati životne ciljeve

Niko ne bi smio da stane na put vašim željama i ciljevima. Na kraju krajeva, to je samo vaš život i niko neće žaliti za neučinjenim umjesto vas. Možda ste jednom odbili poslovnu ponudu ili stavili neku ideju “na čekanje” zbog nove ljubavne veze, a na kraju ostali i bez partnera i bez novog posla. Ako od druge strane niste dobili podršku, možda bi trebalo da se zapitate da li je ta osoba za vas.

 

3. Čekati odobrenje

Snažne žene igraju po sopstvenim pravililma i ni od koga ne očekuju odobrenje. Svakako pokušajte da budete što odlučnije, hrabro donosite odluke, bez obzira na to šta neko drugi misli. Jer ipak svaka žena zna šta je najbolje za nju.

 

4. Otkazati već dogovorene planove

Ponekad smo okruženi ljudima koji su sebi uvijek na prvom mjestu, a to očekuju i od drugih. Takvi odnosi ne donose vam mnogo toga dobrog i često su vas doveli u situaciju da zbog njih promijenite svoje planove, želje i potrebe. Ako vam se to ponovo dogodi, pokušajte da se sjetite tog, ne tako prijatnog osjećaja i vratite sebe na prvo mjesto, prenosi portal Zadovoljna.

 

5. Ne mijenjajte se ni zbog koga

Uvijek budite ono što jeste, zbog sebe. Ako se odlučite za neke promjene, neka one budu radi boljeg kvaliteta vašeg života.