Zanimljivosti

Odrastala u strogoj vjerskoj porodici, sada prodaje nevinost na internetu

Bejli Gibson (23), Amerikanka odrasla u strogoj katoličkoj porodici, odlučila je da na internetu proda svoju nevinost.

924views

Iako joj je namjera bila da se čuva do braka, odluku je promijenila kada ju je prevario bivši dečko. Novac koji zaradi od prodaje nevinosti iskoristiće, kako navodi, da sebi osigura bolji život.

– Ljudi me osuđuju, ali nemam problem s tim. Na kraju krajeva, to je moje tijelo i mogu s njim da radim šta god hoću. Čini li me ovaj čin prostitutkom? Ne znam…ako uslikate jednu fotografiju, čini li vas to fotografom? – pita se Gibson koja kaže kako njen izbor više nije da čeka pravog nego “prodaja”.

Djevojka nevinost prodaje preko stranice “Moonlite Bunny Ranch” koja legalno nudi usluge prostitutki u američkoj Nevadi.

Bejli je na svom blogu objasnila kako ju je, kad je imala samo godinu dana, usvojila hrišćanska porodica koja je već imala jedno dijete. Odrasla je u Sakramentu u Kaliforniji.

– Nisam smjela da gledam TV ni da slušam muziku, sem hrišćanske. Nisam smjela da imam prijatelje ni predugo da spavam. Kad bih želela da gledam neki film, morao bi da bude porodični ili dječji – kaže devojka.

Sa 16 godina su je poslali u žensku školu, a poslije toga je stupila u kontakt sa svojim biološkim ocem i preselila se u Viskonsin kod svoje bake.

Tamo je upoznala dečka koji je pristao da pričeka sa seksualnim odnosima do braka. Međutim, prevario ju je sa bivšom devojkom na Dan zaljubljenih. Ipak, ostala je s njim sve dok joj nije priznao i drugu prevaru…

– Neko vrijeme sam žalila, a onda sam zaključila da je čekanje do braka bila loša odluka jer moj dečko toga nije bio vrijedan. Zato sam odlučila da prodam nevinost nekome od koga ću imati koristi – zaključila je.

Izvor:vesti.online