Paparazzo

Omiljeni salon ljepote domaćih zvijezda! Ovde dolaze Amar Gile, Sadik…

2kviews

Da li ste se ikada zapitali gde se naše zvijezde njeguju? Mi ćemo vam otkriti tajnu.

Riječ je o luksuzno opremljenom salonu ljepote “Lifestyle Bulevar” u Sarajevu u kom često možete da sretnete Sadika Hasanovića, Amara Gileta i mnoge druge zvijezde Granda.

Majka i ćerka, Damira i Ajla, ponosne su vlasnice novootvorenog salona u luksuznom naselju u koji su, kako kažu, uložili mnogo novca, ali i ljubavi. Riječ o je o porodičnom biznisu koji mnogo toga nudi mušterijama i na koji se dolazi isključivo zakazivanjem.

– U ponudi imamo sve što jednoj savremenoj ženi i muškarcu treba za njegu. Od klasičnog manikira, pedikira, zatim ukrašavanja i izlivanju noktiju, što je specijalnost moje ćerke, do lash lift trepavica, laminacije obrva, depilacije, kraljevske masaže – započinje priču vlasnica.

Iako Damira ne želi mnogo da priča o svojim mušterijama, saznali smo da u njen salon dolaze mnoge poznate bih ličnosti i da su rado viđene mušterije čak  i Ana Bekuta i Snežana Đurišić koje kad god su u Sarajevu, svrate ovde na lux masažu, kako kozmetičari i maseri kažu – kraljevsku masažu u 4 ruke.

– Mnogi kažu da je ovaj salon ljepote jedan od najbolje opremljenih u Sarajevu, a i ja to slobodno mogu reći jer znam koliko je uloženo i sa kakvim materijalom radimo i kakvu uslugu nudimo. Pre svega, kod nas se radi na zakazivanje i diskrecija je zagrantovana, te ne  želim da pričam ko sve od poznatih dolazi. Ne bi bilo fer prema njima, ali mogu vam reći da dolaze mnogi i rado se vraćaju – s osmehom priča Damira.

Kaže da je ovo tek početak, i da pored standarnih kozmetičarskih usluga, uskoro će svoju ponudu obogatiti još nekim kraljevskim tretmanima. A do tad vas sve poziva da dođete u salon majke i ćerke i uverite se zašto su broj jedan u Sarajevu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paparazzo.ba (@paparazzo.ba)