Paparazzo

On je ukrao srce Šejli Zonić

390views

Takmičarka „Zvezda Granda“ Šejla Zonić svojom pojavom u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu digla je veliku prašinu.

Zahvaljujući nevjerovatnom talentu mediji su je prozvali bosanskom Adel, a pjevačica ne propušta priliku da dio zasluga prepiše svom suprugu zbog čega se mnogi pitaju ko je čovjek koji je osvojio njeno srce.

suprug šejle zonić
Suprug Šejle Zonić/Foto. Grand

Armin i Šejla već dugo uživaju u ljubavi, a u maju 2022. godine izgovorili su sudbosno „da“ na gala slavlju gde su okupili članove porodice, prijatelje i kolege.

suprug šejle zonić

Nećete vjerovati čime se bavi suprug Šejle Zonić!

Inače, malo ko zna da se Šejlin suprug policajac u Tuzli, a svoju uniformu sa ponosom nosi preko jedne decenije.

-Svaka kreativnost je dobrošla u životu. Pomaže nam da budemo ono što jesmo. Od svoje devetnaeste godine nosim uniformu koja ne dozvoljava kreativnost. Imam dvanaest godina radnog staža u policiji- otkrio je Armin na društvenim mrežama.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Armin Zonic (@armin.zonic)

Armin nije zapostavio ni obrazovanje, a prije tri godine završio je i fakultet te se danas bavi i PR-om i marketingom.

-Zbog milion hirova nisam završio fakultet ranije- otkrio je Šejlin muž koji je sudeći po fotografijama na društvenim mrežama i veliki ljubitelj adrenalina.

suprug šejle zonićSuprug Šejle Zonić/Instagram/armin.zonic

Osim putovanja, veliku strast ima i prema jahanju, vožnji motora i kvadova, ali i sportu.

suprug šejle zonićSuprug Šejle Zonić/Instagram/armin.zonic

Podsjetimo, Šejla je nedavno pred Grandovim kamerama otkrila nepoznate detalje iz njihovog braka ističući da je Armin njena najveća podrška, kako u takmičenju, tako i u životu.

-Kad ja počnem da čistim po kući, sve bakterije ubijem, tako da vjerovatno jesam ‘Mica ubica’ i kod kuće. Ja dok čistim, suprug uživa (smijeh). Šalu na stranu, svakako mi pomaže za sve što mi treba, za takmičenje i za sve kroz život. Kuću ću ja da čistim, bitno je da sam našla osobu kao što je on- istakla je Šejla za Grand, a na pitanje da li je savjetuje kada su u pitanju nastupi, Šejlin muž je odgovorio:

-Ja sam i kritičar i podrška, ali osnov svake podrške je konstruktivna kritika. Kakav je to bračni par gdje nema zvocanja, sa obije strane naravno?!

suprug šejle zonićSuprug Šejle Zonić/Instagram/armin.zonic
Foto: Grand/Instagram/armin.zonic,
Autor: J. Jović