Showbiz

“Ona je za mene svetinja”: Emir Habibović ovjekovječio majku u spotu

416views

Pjevač Emir Habibović riješio je da napravi preokret u svojoj uspješnoj muzičkoj karijeri. S obzirom na to da je ovaj poznati “kralj bakšiša”, kako ga je inače nazvala publika, sinonim za sjajnu atmosferu i veselje, ovog puta iznenadio je mnoge.

 

Naime, nasljednik legendarnog Šabana Šaulića snimio je pjesmu “Suze moje majke”, čiji je tekst toliko emotivan, da je i samog Emira natjerao na suze. Budući da svoju privatnost krije od očiju javnosti, zanimljivo je da je u spotu glavna uloga pripala njegovoj majci Idi, koja je svojom pojavom još više dočarala ovaj projekat.

 

– Premijera pjesme i spota planirana je 28.juna i jedva čekam da čujem reakcije ljudi. Radilo se dosta, a otkako sam počeo da se bavim muzikom imao sam želju da mi se majka pojavi u spotu jer je ona za mene svetinja. Nadam se da će se publici svidjeti i da će je svako ponaosob doživjeti na poseban način – rekao je Habibović za medije.

 

S druge strane, pjevač je jedva uspio da dovrši ovaj projekat jer je tražen na svim prostorima, pa s tim ima malo vremena da se posveti nekim drugim stvarima osim nastupima.

 

paparazzo.ba