Lifestyle

Ona je zakoračila u ŠESTU deceniju života a njeno tijelo je savršeno i ništa se nije promijenilo još od ranih devedesetih

973views

Godine prolaze, i ona se neprestano mijenja – ima svoje faze procvata i faze padova. Bila je divlja djevojka Hollywooda, provokativna i bezobrazna, neko ko je bio simbol jedne ere i žena zbog koje su platinaste plavuše sa bujnim poprsjima postale simbol seksepila. Danas – stvari su se promijenile.

Najpoznatija Plejbojeva zečica više ne igra na kartu sirovog seksepila, ona u javnosti polako gradi imidž žene koja i u šestoj deceniji ima savršeno tijelo, ali sada to radi malo diskretnije nego što je prethodnih godina bio slučaj.

Pamela Anderson (50) svijet je oduševila pojavljivanjem u jednoj iluzionističkoj predstavi u Hamburgu, kada se publici predstavila u crnom bodiju i mrežastim čarapama.

Čitav fokus bio je na njenoj senzacionalnoj figuri, a bez ikakvih modnih detalja, posebne frizure ili upadljivog mejkapa, u najjednostavnijoj scenskoj odjeći ona je održala lekciju iz toga kako se oduzima dah!

I ako je nešto dokaz da ova žena ne stari, to su ove fotografije – njeno tijelo je i dalje izvajano – tanak struk, savršeno zategnute noge, bujno poprsje – sve je isto kao i sredinom devedesetih kada se ustalila u svijetu Hollywooda kao seks simbol.