Showbiz

Ona nosi titulu kraljice veselja! Marija Lukić zna preko milion pjesama!

346views
advertising banner
Marija Lukić novom pjesmom “Titula” privukla ne ogromnu pažnju javnosti, a sada smo saznali i zbog čega ovo atraktivnu crnku zovu i kraljicom veselja. Naime, jedna od rijetkih pjevačica koja zna preko milion pjesama pa na veseljima pored svojih hitova pjeva pjesme svojih koleginica, ali i kolega.
– Tačno je da znam sve moguće žanrove i baš dosta pjesama, preko milion. Jednostavno je kada voliš svoj posao kao i ja onda ga radiš kako i treba. Čim čujem pjesmu upamtim je, ne čitam tekstove na nastupima, sve imam u glavi- kaže jpevačica i dodaje da rado pjeva i muške pjesme za razliku od svojih koleginica:
– Pjevati numere koje izvode muškarci mnoge koleginice izbjegavaju, ali ja ne. Zaista mi ništa nije naporno uživam na svojim nastupima i sve to radim lako i sa puno žara. Jednostavno svojim repertoarom i svojom energijom pokrivam sve vrste zabava od svadbi, rođenja, rođendana do klubova sa modernih pjesmama koji se slušaju širom Balkana – istakla je Marija Lukić koja vrijedno radi na svojim pjesmama te tako uskoro očekujemo i njen prvi album.