Horoskop

One su MAGNETI ZA MUŠKARCE, evo u čemu je TAJNA

1.2kviews
advertising banner
Složićete se da je svaka žena lepa na svoj način, ali ima onih koje su fatalne i za koje se suprotni pol lepi kao magnet. Ali samo četiri znaka Zodijaka zaistza magnetski privlače muškarce. 

par-g66e0c4a2c_1920.jpg

Vaga

Žene Vage su poznate po svojoj lepoti, nežnosti i prefinjenim manirima i sa pravom smatraju se najomiljenijima. Njihovim znakom vlada Venera, pa Vaga zna sve o umetnosti ljubavi.

One više vole muškarce umetničke prirode – glumce, pevače, pisce, muzičare, a ne jake i poslovne ljude.

Žena Vaga želi da joj se svi dive. Ona je dragi kamen, za koji je potreban skup i luksuzni „okvir“. Na bilo kojoj zabavi ona će biti u centru pažnje. Njeno prisustvo inspiriše druge. Besmisleno je da pokušavate da naređujete Vagi. Što je jači pritisak, ona je tvrdoglavija. Prihvata samo nežne reči i „meki“ prekor, prenosi Zadovoljna.rs.

couple-g778ae18f3_1920.jpgDevica

Žene Device uvek čuvaju svoje dostojanstvo, ali su istovremeno vrlo emotivne i savršeno skrivaju ono što osećaju. Njihove unutrašnje težnje gotovo uvek ostaju tajna.

Imaju manire i uvek se ponašaju kao prave dame. Muškarce privlači njihova nepristupačnost i hladnoća, kao i velikodušnost, strpljenje, ljubaznost i posvećenost.

Žena Devica zna šta muškarac želi. Ona ima urođene vrhunske analitičke veštine.

Jarac

Okolini se čini da je žena u znaku Jarca idealna jer je savršeno sposobna da sakrije od ostalih sva previranja u svom životu ili karijeri. Ona ne voli da pokazuje slabost, ne želi da vidi saosećajni pogled u tuđim očima jer ne želi da izgleda kao gubitnik.

Žena Jarac jasno zna kakav joj muškarac treba, a privućiće ga izvanrednim intelektom, marljivošću, pa čak i svojom hladnoćom. Može neverovatno da manipuliše muškarcima, a da oni toga nisu svesni.

U njenom životu nema nikakvih drama i intriga. Nema mnogo prijatelja i ne uživa u bučnim zabavama, to isto očekuje od svog izabranika.

couple-g2179e45bb_1920.jpg

Ribe

Žena Riba izgleda krhko, nežno i bez zaštite, a njena snaga je upravo u slabosti.

U muškarcu žena u ovom znaku budi sve njegove prirodne instinkte. Pored nje čovek se oseća kao primitivni lovac, spreman da učini sve zbog jednog osmeha svoje izabranice.

Šarm Ribe je neodoljiv i ova misteriozna dama osvaja svojim osmehom i humorom. Ima urođeno uverenje da dama ne bi trebalo prva da napusti auto, da plaća za sebe u restoranu ili da uzme kaput bez pomoći.

Foto: Pixabay