Horoskop

ONI SU NAJVEĆI SAMOŽIVCI HOROSKOPA: Gaze preko svih radi spostvenog dobra

355views
advertising banner
Sigurno ste se sreli sa ljudima koji svoje potrebe stavljaju iznad tuđih i imaju visok nivo samoživosti, toliko da im ne smeta da povrede druge samo da bi zadovoljili svoje zahteve. Ako je odgovor da, postoje šanse da imate posla sa narcisom. Dok većina nas s vremena na vreme pokazuje narcisoidno ponašanje, ako se ovo ponašanje često ponavlja, postoje šanse da potpadamo pod kategoriju narcisa. Prema astrologiji, Lav, Ribe i Škorpija smatraju se najvećim samoživcima Zodijaka, prenosi Zadovoljna.rs.

044a21cf32260ea924da7af27b19775926060a6f.jpg

Lav

Iako su Lavovi izuzetno brižan horoskopski znak, neki Lavovi ponekad mogu postati narcisi. Ovo može biti rezultat zastrašivanja sa kojim se mogu suočiti ili određene vrste pritiska koji može pokušati da ugrozi njihovo samopoštovanje.

Međutim, to nije osobina ličnosti koja je ugrađena u njih, već uglavnom reakcija na akciju.

Ribe

Postoje faze u kojima Ribe mogu pokazati narcisoidno ponašanje. One mogu postati nepristojne i na kraju dati sebi prioritet u odnosu na druge. Međutim, veoma je retko da to shvate, ali kada to urade, postaraju se da nikada više ne uđu na tu teritoriju.

Škorpija

Škorpija je najveći oportunista kojeg ćete ikada videti. Zbog toga ponekad mogu postati narcisoidni samo da bi postigli svoje ciljeve. Mogu postojati trenuci kada su sve što je važno u životu Škorpije oni sami, a bilo šta drugo za njih može izgledati kao gubljenje vremena. Izbegavaju da nose etiketu narcisa, ali to je obično ne tako dominantna crta ličnosti Škorpiona.

Foto: pixabay/ Zadovoljna.rs