Showbiz

Otkrivamo ko je otac Đule Drini iz Zvezda Granda

395views
advertising banner

„Kada je vrabac pustio glas, orlovi odletoše“ rekao je Đorđe David jednom prilikom za talentovanu takmičarku „Zvezda Granda“ Đulu Drini.

Sa samo 23 godina Đula je uspjela da svojim glasom raspameti najveće estradne zvijezde, a malo ko zna da je talenat naslijedila od oca, koji već godinama unazad radi kao muzičar u Bosni i Hercegovini.

-Moj otac svira sa mnogo zvijezda kao što su Šemsa Suljaković, Kemal Malovčić i Osman Hadžić, pa sam i ja u tim vodama. Da, naslijedila sam talenat od njega, evo ima već šest godina kako se bavim pjevanjem- otkrila je Đula za Grand.

djula drini zvezde granda

Osim nevjerovatnog talenta, javnost je privuklo i njeno neobično ime, a ekskluzivno za Grand Đula je otkrila od koga je dobila ovo neobično ime.

-Ime Đula mi je dao otac. Inače, nosim ime moje nane, a u prevodu znači ruža. Ponosna sam na svoje ime jer je jedinstveno, unikatno. Nikad ga se nisam stidjela, volim ga jer je zvučno, lako se pamti, a mislim da ne postoji nijedna Đula na estradi. U narodnoj muzici nijedna pjevačica se ne zove Đula, tako da smatram da je to moja prednost– istakla je takmičarka za Grand.

 

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović/ Grand.online