Iako je mlad, on važi i za porodičnog čoveka, ponosan je tata dva sina, a u ranijim izjavama isticao je da su mu supruga i porodica najveća podrška kada je u pitanju njegova muzička karijera.

On često na svojim društvenim mrežama deli slike i snimke iz porodičnog doma, a sada je sve iznenadio novom fotografijom sa suprugom Džejlanom.

Svima je poseno zapala za oko lepota njegove izabranice, s obzirom da Enisovu suprugu nismo imali prilike puno da viđamo u medijima.

Oni su početkom ove godine proslavili i četvrtu godišnjicu braka, a tada je mladi pevač svojoj supruzi javno poslao poruku koja je raznežila mnoge.

-Srećna godišnjica ljubavi, četvrta po redu- poručio je Todić tada uz nekoliko zajedničkih fotografija sa venčanja.

Podsetimo, Enis i Džejlana imaju dva sina  Džana i Emana, a već godinama uživaju u ljubavi i porodičnoj sreći.

Mladi pevač je nedavno u izjavi za naš portal prizao da mu supruga dosta pomaže kada je u pitanju njegova karijera, a otkrio je da ona učestvovala u odabiru pesmama koje je pevao dok se takmičio u „Zvezdama Granda“.

-U principu se najviše sa suprugom konsultujem oko pesama, mada sa roditeljima. Zajedno donosimo odluke. Čak i kada se meni svidi neka pesma na prvo slušanje, volim da čujem šta oni misle. E onda kada se sa njima dogovorim i ako imam neki izbor ili dilemu pošaljem Ceci da vidim šta ona kaže. Sa njom se čujem s vremena na vreme, šta god da je uvek je tu za mene- ispričao je jednom prilikom za Grand.

Izvor: Grand