Horoskop

Ovaj horoskopski znak je nemoguće shvatiti!

803views
Osjećajni, maštoviti, kreativni, ali i komplicirani, željni samoće… Astrološki znak Ribe ljudi oko njih često teško razumiju. Zašto je to tako? Ovo su neki od razloga…

Ribe su astrološki znak za koji možemo s punim pravom reći da imaju srce od zlata: uvijek se trude biti na raspolaganju ljudima oko sebe, najčešće na vlastitu štetu, prenosi portal Ženski.ba. Ribe su veliki sanjari i imaju hrpu neostvarenih ideja zbog kojih često ispadnu čudne – okolina jednostavno ne shvaća njihovu kreativnost. Također, pod ovim se astrološkim znakom rađaju pravi romantičari i romantičarke koji su spremni na sve za voljenu osobu. No to ne znači da im ne trebaju trenuci udaljavanja od svih. Ovo su tek neki od razloga zašto okolina ne može prodrijeti u neobičan svijet jedne Ribice. Ima ih još.

Puno toga drže u sebi

Trude se biti shvaćene i žele da ih drugi razumiju, no nekad jednostavno riječima ne mogu iskazati kako se osjećaju. Da se to može pokazati pantomimom, vjerojatno bi bile uspješnije. Doista veliku većinu vremena provode same sa svojom glavom, pa je ljudima oko njih teško razumjeti njihove, često komplikovane, misli. Kako se uspješno približiti Ribama? Uključi ih u razgovor o umjetnosti, kulturi, zanimljivostima, novim idejama, uključi svijet iz mašte i vidjet ćeš kako će se Ribe lako otvarati…

Vole bježati od stvarnosti

Žene i muškarci rođeni u ovom astrološkom znaku vole pobjeći od stvarnosti jer su im svakodnevica i rutina svojevrsno breme. Kao i većini ljudi, no Ribe su posebno opterećene tim dosadnim stvarima koje se MORAJU raditi. Također, moderno društvo je previše ubrzano za sanjive Ribe koje svaki trenutak vole upiti i u svemu uživati. Da bi bila dobra prijateljica jednoj Ribi, moraš naučiti kako je razumjeti i povremeno joj dopustiti da u mislima odluta. Nije to zato što te ne voli, ali će radije razmišljati o reinkarnaciji, nego o tvom dečku s kojim si se već 3. put u sedmici posvađala.

Emotivne su, nekad i previše

Ribe su jako dobri prijatelji. Kao i svemu u životu, i u međuljudskim odnosima vole se u potpunosti dati. No, jako su oprezne. Ako su u nekom prijateljstvu bile povrijeđene, jednostavno će se na neko vrijeme suzdržavati  od druženja s novim ljudima. Ipak, uz vrijeme i trud koji posvećuješ Ribi za uzvrat možeš dobiti predivno prijateljstvo.

Sve pamte i jako srčano doživljavaju

Ako jednom povrijediš Ribu, može ti oprostiti, ali neće i zaboraviti. One jednostavno pamte sve trenutke, i loše i dobre. Čak i ako je bilo više dobrih nego loših trenutaka Riba će, ako je povrijediš, biti jako oprezna u odnosu s tobom. Žele vjerovati u dobro u ljudima, pa ako si spremna na prijateljstvo s Ribom, budi spremna i na jako iskren i prisan odnos bez muljanja.

Trebaju puno vremena za sebe

Osobe rođene u razdoblju od 20.2. do 20.3. obožavaju i cijene svoje slobodno vrijeme, u kojem se žele posvetiti sebi. Da se razumijemo, oni nisu samotnjaci, nego jednostavno s vremena na vrijeme trebaju odlutati i u mislima, ali i fizički se udaljiti od drugih. Ako želiš imati kvalitetan odnos s osobom koja je rođena u znaku s Ribe, moraš to poštovati. Daj joj do znanja da si uvijek tu kad te trebaju, no nemoj joj dopustiti da se previše odvoji od svijeta. Što je za jednu Ribu sasvim moguće.