Showbiz

Ovakvog Darka Lazića još niste vidjeli

371views
advertising banner

Folk zvijezda Darko Lazić poslednjih godina snimio je nekoliko uspješnih dueta koji su za kratko vrijeme postali mega hitovi, a posebno su se izdvojili sa kumom Andreanom Čekić, Rastom i Vojažom, Tanjom Savić i drugima piše Blic

Međutim, poznato je da ovom folkeru nema ravnog kada su u pitanju narodnjaci, a ovog puta priredio je neočekivano iznenađenje i napravio veliki preokret, koji će se, nema sumnje, veoma dopasti publici.

Naime, on je ukrstio glasovne sposobnosti sa popularnom hip-hop pjevačicom Marinom Pezerović, poznatijom kao Zera, a njihova duetska pjesma “Prezime”, koju potpisuju Mersed Hadžić i Dejan Kostić, uskoro će ugledati svjetlost dana. Saradnji je kumovao Darkov producent Mersed Hadzić, koji je predložio numeru, a svi su se iznenadili time kako se Zera snašla u nešto drugačijem žanru, na koji od nje nismo navikli.

Darko Lazić
FOTO: PROMO
Darko Lazić
FOTO: PROMO – Darko Lazić

Zera je jedna od najpopularnijih pjevačica među mlađom generacijom, dok Darko godinama unazad slovi za najpopularnijeg folkera, te nema sumnje da će ovaj spoj nadmašiti mnoga očekivanja i napraviti opštu pometnju na estradi. Kada je muzika u pitanju, od Lazića smo navikli da iznenađuje novim stvarima, što je dokazao i sa posljednjim albumom koji je postao jedan od najslušanijih u regionu.

Njih dvoje su snimili spot za zajedničku pjesmu, a same scene iz spota su nesvakidašnje. Naime, Darko i Zera su pokazali holivudsko umjeće, te su ulogama u spotu za zajedničku pjesmu dočarali radnju iste. Spot sa vatrom, staklenim flašama, energijom, a njih dvoje u sjajnim kreacijama, nema sumnje da će pjesma sa takvim spotom postati veliki hit.

Darko Lazić
FOTO: PROMO – Darko Lazić