Zanimljivosti

Ovi snovi najavljuju dolazak prave ljubavi u život, i to vrlo brzo!

1.5kviews

Obratite pažnju na ono što sanjate, možda vam je srodna duša bliže nego što mislite – samo je trebate pustiti u svoj život, a potom i u svoje srce. Možda je baš sad pravo vrijeme za ljubav…

Snovi nam mogu otkriti sve i svašta, a kada je ljubav u pitanju – najaviti skori dolazak prave ljubavi, ali i to da se trebate riješiti nekih loših osobina kako bi ljubav mogla pronaći put do vas.

Ako sanjate nešto od ovih pet stvari, tada bi se mogli uskoro zaljubiti u nekoga savršenog za vas:

 

1. Lutke

Sanjate li da nekome poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život. Ali, ako se u snovima igrate s lutkom, to znači da bi se uskoro s nekime mogli posvađati.

2. Golotinju

Ukoliko se u snovima skidate ili ste već posve goli, to otkriva da bi uskoro mogli nekoga upoznati. To je netko tko će vam postati jako važan, pa čak i budući partner.

3. Posteljinu

Snovi o krevetu i posteljini pokazuju da ste spremni za novu romansu i da zapravo jedva čekate razvoj novih, ljubavnih emocija u vama. Posebno je za novu ljubav dobro sanjati bijelu posteljinu.

4. Gustu šumu

Sanjate li gustu šumu iz koje možete pronaći izlaz, to je najava skorog dolaska srodne duše u vaš život. To otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu. Ako sanjate da ne možete pronaći izlaz iz šume, tada još nije došlo pravo vrijeme da upoznate nekoga.

5. Sjemenke

Kada su sjemenke u pitanju, može se dogoditi da sanjate sjetvu ili žetvu. Sjetva je dobar znak za ljubav, dok žetva nije – tada se morate riješiti nekih loših osobina kako bi prava ljubav pronašla put do vas. Inače, sjemenke su simbol plodnosti.

 

Izvor:24sata.hr