Paparazzo

Ovo je dogovor Stanije i Asmina

410views
advertising banner

Nova učesnica rijaliti programa “Zadruga 7 Elita”, Aneli Ahmić, iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario sa rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević.

Kako saznaje izvor za “Blic”, Aneli je na sve načine pokušala da rastavi Staniju i svog muža.

– Aneli i dalje ne može da se pomiri sa tim da je Stanija sa njenim suprugom. U šoku je da je došlo do njihovog susreta, a kasnije i do veze. Prvo je bila ubjeđena da će Stanija njenom mužu biti samo usputna afera, međutim, kada je vidjela da sa Dobrojevićevom odnos postaje ozbiljan, Aneli je na sve načine pokušavala da ih rastavi, ali u tome nije uspjela – priča dobro obavješten izvor za “Super TV” i dodaje kako Stanija sada drži konce u rukama.

 

– Starleta i Asmin su stavili tačku na vezu, ali samo dok ne prođe rijaliti. Zapravo, možda se tajno viđaju. Stanija ne želi da dobije epitet preljubnice, ali ni da ostavi prostor Aneli da ubira poene na svojoj tužnoj priči. Asmin se nije složio sa tim raskidom, ali vjeruje da će se pomiriti, te da će nakon rijaliti ponovo biti sa Stanijom. On je bio spreman da ženi Dobrojevićevu. Planirali su da dobiju i dijete – napominje izvor koji dodaje:

– Aneli jeste odigrala na tu kartu kako bi bila zapažena, ali se njih dvoje više boje šta bi ona sve mogla da ispriča tek tokom boravka.

 

Nezakonito je prisvojio 43.000 eura

Aneli je spomenula da su austrijski mediji prenijeli detalje o Asminovim nedozovoljenim radnjama, koji se zaista mogu pronaći na internetu. Kako “Betruger” prenosi, Asmin nije plaćao fakture i nezakonito je prisvojio 43.000 eura o trošku jedne kompanije.

 

Stanija bijesna

Stanija se u međuvremenu oglasila i rekla da je raskinula sa Asminom, te da nije znala da je oženjen. Ona je istakla da je njoj dečko rekao kako ima kćerku sa ženom, sa kojom je proveo jednu noć. Međutim, kada je vidjela klipove i shvatila da je ta veza ipak trajala, Stanija je odlučila da raskine.

.
FOTO: ZORAN ILIĆ, SNEŽANA KRSTIĆ, PRIVATNA ARHIVA / RINGIER

– Stanija se zaljubila i teško joj je. Međutim, svi misle da će se njih dvoje pomiriti ali da čekaju kraj rijalitija kako bi Stanija čula priču Aneli i sklopila kockice oko svega. Velika je vjerovatnoća da će Stanija ući u rijaliti da se obračuna, kaže naš izvor.