Showbiz

OVO JE JEDINI MUŠKARAC KOJI SE POJAVIO NA SVIM PRIJOVIĆKINIM KONCERTIMA! Napisao je njene najveće hitove, ukrstili su glasove u emotivnoj baladi – KIDA KAKO PJEVA! (FOTO+VIDEO)

308views
advertising banner
Krupnim koracima stigao do samog estradnog vrha!

Bura oko Aleksandre Prijović još uvijek se ne stišava, a pored nje, publika u regionu je na njenim velikim koncertima mogla da vidi mnogobrojne zvijezde koje su dijelile scenu sa popularnom Prijom.

Gradovi i scene su se mijenjale, kao i gosti, a samo je jedan bio uvijek uz nju, gotovo na svim koncertima!

Riječ je o Dejanu Kostić, kompozitoru i pjevaču koji je sa Aleksandrom snimio i duet ”Ludnica” a koji se nalazi na njenom posljednjem albumu. Ova balada, koju potpisuje upravo Kostić, osvojila je srca mnogih, a na YT bilježi nevjerovatnih 14 miliona pregleda i još uvijek se nalazi u top 100 najslušanijih pjesama na ovoj platformi.

Kostić je jedan od najplodonosnijih kompozitora koji je, pored Prijovićke, kojoj je napisao mnogobrojne hitove, ostvario saradnju i sa drugim velikim zvijezdama, a pjevači se bukvalno otimaju o njegove kompozicije.

Velike hitove pisao je i za Natašu Bekvalac, Acu Lukasa, Maju Berović, Milicu Pavlović, Anu Nikolić i druge.

Nakon uspješne saradnje sa Aleksandrom Prijović, njegova popularnost među pjevačima je dodatno porasla, a kako kažu muzički poznavaoci, on će te zablistati u punom sjaju svog lika i djela, i kao kompozitor, ali i kao pjevač jer njegove glasovne sposobnosti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!