Paparazzo

Ovo je najbizarnija diskavlifikacija u rijalitiju “Zadruga”

497views
advertising banner

Tokom jedne od sezona Zadruge dogodilo se nešto nesvakidašnje. Uslijedila je diskvalifikacija jedne zadrugarke zbog pričanja o radnicima koji su zaposleni u produkciji rijalitija.

U pitanju je Marijana Zonjić koja je tokom Zadruga 3 iznijela opasne tvrdnje o radnicima zaposlenim u produkciji televizije Pink.

S obzirom na to da je prekršila jedno od pravila rijalitija, Veliki šef je odreagovao i zadrugarku momentalno diskvalifikovao iz rijalitija, a sve je pisalo u podužem pismu koje je poslato zadrugarima.

– S obzirom na to da je tema veoma ozbiljna i izlazi iz okvira rijaliti programa, neophodna je tišina da saslušate. Pojedinci su očigledno zaboravili ili nikada nisu ni shvatili važnost ugovora koji ste potpisali. Svaka riječ i rečenica veoma je važna i ne znamo da li je glupost ili hrabrost pojedinaca dovela dotle da prevršite svaku mjeru i da se ponašate kao da vam ugovorom nije jasno rečeno kolike kazne možete snositi za nepoštovanje određenih stavki – poručeno je u pismu.

– Kako je cijela izmišljenja priča i blaćenje, ni manje ni više nego lično vlasnika TV Pink, poteklo od Marijane, donijeli smo odluku da odmah bude diskvalifikovana. Savjetujem vam da se pozabavite svojim životima i problemima kojih i sa Zadrugom i bez Zadruge imate napretek. A da ljude iz spoljašnjeg svijeta, o kojima možete maštati da ćete ih ikada upoznati, njihova imena i porodice, dalje ne pominjete.

Zadrugari, pismo

Marijana, smjesta napusti Zadrugu, a stvari će biti dostavljene naknadno – stajalo je u pismu Velikog šefa, nakon čega se Marijana pokupila pognute glave i jedva se suzdržavši da ne zaplače.

 

Pulsonline