Horoskop

Ovo su horoskopski znaci koji su miljenici univerzuma i bez mnogo truda dobijaju što požele

449views

Svako od nas poznaje barem jednu osobu koje nedaće i neuspjesi zaobilaze u širokom luku i za njih često kažemo onu čuvenu narodnu da “ima više sreće nego pameti”.

Nastavite sa čitanjem i saznajte da li pripadate predstavnicima Zodijaka koji kroz život idu uz pomoć viših sila.

 

Djevica
Horoskopski znak koji pripada elementima Zemlje zajedno sa Jarcem i Bikom. Međutim, Djevica je ta koja ima najizraženije liderske osobine koje pomažu u postizanju ciljeva i želja. Šta razlikuje Djevice od ostalih horoskopskih znakova? Praktičnost, sposobnost da se brine o sutrašnjem danu i racionalan pristup. Oni su prilično fleksibilni i pažljivi prema ljudima.

Ličnosti horoskopskog znaka Djevice takođe znaju da istraže svijet oko sebe. I to im omogućava da istražuju i proučavaju, ali da ne žure sa zaključcima. Planiraju svoj uspjeh postepeno.

esoteric 652641 1920

Strijelac
Drugi miljenik univerzuma je horoskopski znak Strijelca. Ljudi ovog sazvježđa su predstavnici elementa Vatre, oni su optimistični i obdareni jakom željom za životom. Važno je da zapamtite da su predstavnici horoskopskog znaka osobe koje nikada ne sjede mirno. Energični, aktivni i radoznali, ne mogu da žive bez putovanja. Vole da budu viđeni i da rizikuju.

Još jedna karakteristična osobina horoskopskog znaka može se nazvati nemirom i željom za promjenom. To je zbog odsustva straha od nečeg nepoznatog.

40e5c9c3464b4d2535312dda9a67e4f223af3d97

Blizanci

Glavni favoriti univerzuma mogu su Blizanci prema horoskopskom znaku. Njima sam život nudi mnogo mogućnosti i štiti ih od neuspjeha i nevolja. Blizanci su uvijek u potrazi za sobom i duševnim mirom. To ih ne sprječava da isprobaju nove stvari i prilično često rizikuju.

Karakteristične osobine horoskopskog znaka Blizanac su avanturizam, tvrdoglavost i neusaglašenost. Ne zaboravite da se često ispostavi da su oni često kao ličnosti intelektualci i složene, dvojne prirode, piše luftika.rs.