Paparazzo

Palo pomirenje: Lukas i Sonja Novu godinu dočekuju skupa!?

Iako su bili čvrsto rješeni da se razvedu, pjevač i njegova supruga opet se ponašaju kao sretna porodica Aleksandar Vuksanović je nakon skandala zbog Sonjine navodne ljubavne afere sa Markom Jarićem ljetos bio čvrsto rješen da se razvede od supruge i sa njom raskrsti sve odnose jednom zasvagda, međutim, nakon burnog perioda i medijskog prepucavanja, poznati supružnici su ipak nastavili zajednički život.

881views

Lukas je već početkom jeseni izgladio odnose sa Sonjom prvenstveno zbog kćerkice Viktorije, na koju je posebno slab. U početku se njihova komunikacija svodila na dogovaranje oko djeteta, pa bi on redovno iz stana na Voždovcu u kom je nakon svađe ostao sam dolazio u kuću na Bežanijskoj kosi, koju je poklonio Sonji da bi ona u njoj živjela sa kćerkama Sofijom i Viktorijom, i to samo kako bi preuzeo djevojčicu.

Vrlo brzo, na insistiranje najmlađe nasljednice, počeo je da svraća i zadržava se unutra prvo na nekoliko minuta, pa onda i duže, sve dok jednom nije ostao i da prenoći. Dijete je bilo sretno, a ni Sonja nije odoljela Acinom šarmu i uskoro su ponovo počeli da se ponašaju kao sretna porodica – otkriva izvor blizak paru. Zbog kćerke Viktorije Aca napustio stan na Voždovcu i pristao da dođe u vilu od 700.000 eura koju je na početku svađe poklonio ženi.

– S obzirom na to da su na početku skandala dospjeli i do policije, te da su kasnije završili i na sudu, Aca i Sonja ne žele ponovo da dospiju u medije, pa makar vesti o njima opet bile lijepe. Trude se da sve što su uspjeli da prevaziđu ostane samo između njih dvoje. Čak i od prijatelja kriju koliko su bliski, već sve prebacuju na brigu o djeci i ubjeđuju sve oko sebe da je zbog njih bolje da budu u što boljem odnosu – tvrdi izvor.

Inače, luksuzna kuća na Bežanijskoj kosi vrijedna 700.000 eura u kojoj je Lukasova porodica ponovo na okupu i bila je predviđena za njihov zajednički život, ali su burna dešavanja na nekoliko mjeseci poremetila Acine planove.

– Njega ni tada nije bilo briga što će Sonja sa decom živeti u većem luksuzu od onog koji je ostao njemu u stanu u kom su prethodno živjeli, jer je njemu uvijek na prvom mjestu bila zajednička sreća, pa onda sve ostalo – zaključuje izvor.

Izvor: expressmag.ba