Showbiz

Pevač priznao: “Ostavljao sam, ali i bio sam ostavljen! Sad se borim kao lav”

425views
Pandemija ga je sprečila da nastupa, ali ne i da slama ženska srca. Iako za sad nema zakazane svirke, gde ga najčešće startuju devojke, pevač Emrah Emšo ne krije da se sa ljubavnim ponudama, kako kaže, bori kao lav.

Žene ga spopadaju kad god im se ukaže prilika, kako uživo, tako i preko društvenih mreža, a za Grand.Online priznao je da još uvek nije spreman da poklekne i upusti se u neku ozbiljniju vezu.

emso emrah.jpg

-Uvek sam za ljubav, ali onu umerenu- našalio se na svoj račun, pa priznao: – Još uvek mi je žao da se odreknem svoje slobode.

Na pitanje šta iz muškog ugla znači umerena ljubav odgovara da je to moderna veza.

– Za sad ne želim i neću da se spotaknem na neko ludo kamenje. Nisam spreman! Jednom sam sebe opekao, a drugi put ja nekog drugog, nažalost.

emrah emso.jpg

Iako nije želeo da otkriva detalje iz svog burnog ljubavnog života, za naš portal priznao je da su najlepše njegove pesme nastale upravo dok je patio.

-Ne volim o tome da pričam. To su moje tajne iz kojih nastaju pesme, a najlepše su nastale baš tad. Na primer “Poslije mnogo vremena”, “Osveti se”, “Kofer sjećanja”. Imao sam dve ozbiljnije ljubavi u svom životu, gde sam prvi put bio ostavljen, a drugi put sam ostavio. Trenutno je “Poslije mnogo vremena”  moja lična karta i moja publika je na nastupima uvek peva u glas, što mi je posebno drago. Verovatno je sa razlogom tako, prepoznali su ljudi emociju.

emrah zg.jpg

Zanimalo nas je i što se u poslednje vreme toliko opire ljubavi, na šta je Emšo odgovorio:

– Ne znam ni sam. Nekad mi je slatka sloboda, a nekad se zamišljam u porodičnom životu. Valjda to znači da još uvek nisam spreman!

emrah.jpg

Foto: Privatna arhiva