Showbiz

Pjevačica se smrzavala 12 sati, dobila temperaturu, a evo zašto je vrijedelo

359views
Marina Stefanović proslavila se u “Zvezdama Granda”, gde je uvek bila drugačija u odnosu na druge takmičare. I u nastavku solo karijere ostala je dosledna sebi i svom muzičkom pravcu, ne praveći kompromise zarad popularnosti.

Nedavno je iznenadila publiku pesmom “Da istrajemo zajedno”, koju je uradila sa “Kao Kao” bendom, a za koju je, verovali ili ne, spot snimala pod izuzetno teškim uslovima.

marina stefanovic.jpg

– Rekla bih da je ova pesma zaista nešto drugačije od svega što je trenutno zastupljeno na domaćoj sceni. Muziku, tekst i aranžman potpisuje Tikas, koji će, verujem, tek oduševljavati publiku svojim šarolikim muzičkim talentom. Saradnja sa “Kao Kao” bendom je takođe dala svojevrstan pečat – kaže Marina za Grand.Online i priseća se koliko joj je bilo naporno na snimanju spota.

marina s.jpg

– Snimali smo ga dva dana i dobro se namučili! Scenski kadrovi su rađeni u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine gde je bilo prilično prijatno, za razliku od seta na otvorenom – dvanaest sati na polju lavande usred decembra, gotovo bez pauze! Trebalo je izdržati to smrzavanje (i najmanji prekid kamera smo koristili da se na miru tresemo od hladnoće). Neke kasnije nije ni temperatura obišla (smeh), ali kao hajlajt tog dana će nam definitvno ostati naše mokre noge i blatnjave čizme koje propadaju kako zakoračimo, dok se trudimo da verodostojno iznesemo scene romantike – prisetila se pevačica i dodala da zahvalnost duguje Lizi Abrosimovoj koja je radila spot.

– Sveukupno, mogu reći da je ovo do sada nešto najkompleksije što sam radila, počevši od snimanja pesme do realizacije spota, u čemu je učestvovalo skoro šezdesetoro ljudi! Jako sam srećna što je naš trud konačno ugledao svetlost ekrana (smeh) – ističe Marina, a rezultat možete da pogledate u nastavku.

Foto: Vladimir Popov /Izvor: Grand.Online