Vratila si se sa fakulteta, posla ili upravo završila odličan trening, ušuškala se u toplini svog doma i čekaš da se on javi. Međutim, ni poruke ni poziva. Razmišljaš “Neću ja uvek prva, neka se nekad i on seti”. Onda pustiš seriju ili neki film da skreneš misli ali ekran nikako da zasvetli… Ne možeš da izdržiš. Pišeš mu “Šta radiš” i posle nekoliko minuta stiže odgovor. Kažeš sebi “Tu je. Nemam razloga za brigu”. Međutim, to je laž i ti to znaš.

Već danima ubeđuješ sebe da je to što se dopisujete svakog dana ali ne čujete – u redu, da je ok i to što razmenite samo nekoliko kratkih poruka i po jedan poljubac na kraju, da je viđanje jednom ili dva puta nedeljno dovoljno zbog brzog tempa života. Slepa si na to što dotrči da te vidi, a posle pola sata počne da zeva jer mu se spava i mora da ustane rano. Raduješ se i toj mrvici pažnje koju si dobila, a u tebi se nešto kovitla i nagoni te da izustiš “Zaslužujem više”.

Puštaš, ostavljaš prostora, govoriš sebi kako je sloboda važna i kako ti imaš razumevanja. Niko ne želi da ga guše. Nisi kao druge smaračice koje ga zovu, progone, “mjauču i predu” preko telefon.

Govoriš i dalje sebi da je sve u redu, zatvaraš oči i zamišljaš kako se šetate držeći se za ruke. Tražiš opravdanja za njegovo ponašanje koja se uvek svode na ono “On samo nema vremena”.

Brineš se jer ti je toliko poljuljao samopouzdanje da više nisi ni ono što si bila. Onda razmišljaš kako TI da popraviš odnos. Kako da se TI postaviš, šta da kažeš, na koji način da odgovoriš, da li da iniciraš razgovor ili samo jednostavno da mu staviš do znanja da morate da se viđate češće.

Svaki put kad se pojavi imaš neki čudan osećaj u stomaku za koji želiš da veruješ da su “leptirići”. Ne zavaravaj se. Nisu. To je nelagodnost. Ti pokušavaš da osetiš bliskost, a on se udaljava i beži u trenutku kad treba da bude najlepše.

Pitaš se koji muškarac ne želi više vremena da provodi sa svojom devojkom, da je zove svakog dana samo da joj kaže “Mislim na tebe. Nedostaješ mi” i da planira svaki naredni susret sa njom?

Odgovor je…

MUŠKARAC KOJI VIŠE NIJE ZAINTERESOVAN I KOME SE NE SVIĐAŠ!

Bez obzira da li ste samo izlazili neko vreme na piće kako bi se bolje upoznali ili ste u vezi, muškarci u oba slučaja mogu da izgube interesovanje. Iako je izgledalo da ga privlačiš i da se “zagrejao”, sve može da se promeni.

Samo je tebi teško da to prihvatiš. U tvojoj glavi je to NEMOGUĆA MISIJA. Osećaš se kao da te je neko izdao, posebno ako ste ušli u vezu. Međutim, to može da se dogodi i pre nego što ste imali bilo šta.

Kako bi na vreme shvatila o čemu se zapravo radi i prestala da se pitaš šta je njemu, OVO SU ZNAKOVI DA VIŠE NIJE ZAINTERESOVAN:

  • Zbunjena si i sve dovodiš u pitanje
  • Ulažeš trud kako bi postala deo njegovog života
  • On nema vremena i stalno ima izgovore
  • Nisi mu na prvom mestu
  • Nema potrebu da ti se javi
  • Njegovi prijatelji i porodica ne znaju da postojiš
  • Povređuje te i sa tim živi opušteno
  • Među vama nema strasti i naboja ili je ima malo
  • Vaša veza se zasniva na fizičkoj potrebi i nema jasne psihološke povezanosti  
  • Ne može da te pogleda u oči i da ti to kaže

Ako pustiš da vreme prolazi ništa se neće promeniti. Samo ćeš izgubiti sebe u tom haosu, a on će nastaviti još gore da se ponaša.

Ako mu se sviđaš znaćeš, eto toliko je jednostavno.

Ako mu se sviđaš nikad se nećeš pitati gde je i šta radi i zašto se nije javio. Muškarac koji želi da bude u tvom životu će ti to i pokazati. Muškarac kome je stalo učiniće sve samo da budete zajedno. Kad si sa muškarcem kome se dopadaš nikad nećeš postaviti sebi pitanje “Da li mu se sviđam”. Nikad. Jer ćeš znati odgovor. Muškaraci su osvajači i uvek će prvi vući poteze.

Potreban ti je neko kome se pored lepote sviđa i to kakva si osoba. Neko ko želi da te upozna u potpunosti i vodi računa o tome kako se osećaš u svakom trenutku. Neko ko te podržava, razume i voli zbog toga kakva jesi, a ne kakva bi on hteo da budeš.

Izvor: A. B. – https://vedrioblaci.com/pomiri-se-sa-tim-da-nemam-vremena-znaci-da-nije-zainteresovan/