Paparazzo

Ponosno predstavljamo naše partnere!

1.2kviews
advertising banner

Paparazzo.ba je info portal koji vam je nedavno počeo sa radom i pruža vam pruža informacije iz svijeta showbiza, životnog stila i mnogo drugih zanimljivosti, uz obilje multimedijalnih sadržaja i mogućnost da iste lako podijelite sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Trudimo se da našim čitaocima ne pružimo kratke informacije već uvid u cijeli sadržaj određenih vijesti propraćen uz fotografije ili video sadržaj. Želimo biti što aktivniji u društvenim medijima jer iste vidimo kao platformu za uspostavljanje odnosa sa našim čitaocima i mugućnost njihovog uključuvanja u sam rad portala. Rad ovog portala ne bi bio moguć bez vrijednih saradnika ali i glavnih partnera Kalman radija, Grand produkcije, televizija OBN i PINK BH, Motela Royal Tuzla, Vode Leda i Chill videos produkcije.

Kalman radio je počeo sa radom 1998. godine a direktorica nesebično pomaže rad portala Paparazzo.ba od njegovog nastanka.  Već od samog početka emitovanja svog programa, uređivačkom politikom, programskim ciljevima, Kalman radio je imao samo jednu odrednicu, biti ”narodni radio”. Uz vrhunsku ekipu ton majstora, voditelja i tehničara Kalman radio je rastao iz dana u dan, vezujući za svoje frekvencije armiju vjernih slušatelja ali i poslovnih prijatelja koji su u Kalmanu prepoznali i želju, i emociju, i potencijal i iskrenost što ga u cjelini činilo posebnim u odnosu na druge.

Grand produkcija također naš drugi ponosni partner i bavi se Muzičkom i Televizijskom produkcijom. Sjedište firme je na Novom Beogradu, a Televizijski studiji su na Košutnjaku. Direktor kompanije je Saša Popović. Dom je najprodavanijih umjetnika iz oblasti Balkan folk i pop-folk muzike. Znatan broj renomiranih zvijezda domaće estrade, na čelu sa Lepom Brenom godinama izdaje za Grand. Izdavačka kuća producira masovno gledane nedjeljne televizijske emisije kao što su: Fantastic Show, Narod Pita, Zvezde Granda. U ovim emisijama se predstavljaju trenutne i buduće zvijezde Grand produkcije.

Televizija OBN  privatna je komercijalna televizija u Bosni i Hercegovini. Sjedište televizije nalazi se u Sarajevu. Mnoga poznata imena TV-novinarstva Bosne i Hercegovine rade i radili su ranije za OBN televiziju. OBN televizija svoj signal emituje na 82% teritorije Bosne i Hercegovine a udio u gledanost i marketingu iznosi oko 25% na nivou Bosne i Hercegovine.

Pink BH je jedna od vodećih kompanija televizijskog emitiranjana na području Bosne i Hercegovine koja gledaocima nudi zabavni i informativni program. Vodeći cilj kompanije je ponuditi program iz oblasti zabave. Statistike jasno očituju da PinkBH ima publiku u svim demografskim skupinama (od mlađih do starijih generacija), te u svim geografskim dijelovima zemlje (i Federacije i Republike Srpske). Stoga, rejtinzi privlače većinu kompanija i oglašivača da svoj novac troše na reklamiranje na PinkBH televiziji.

Svaki grad u Bosni i Hercegovini ističe se po zaista posebnim znamenitostima, kako prirodnim, tako i historijskim. Od posebnog su značaja svakako i ugostiteljski objekti, koji u svakom segmentu moraju ispunjavati i zadovoljiti najviše kriterije svojih gostiju. Kada spomenemo Tuzlu, tada svakako mislimo na našeg partnera motel „Royal“ u kojem gosti rado odsjedaju i s užitkom objeduju! Motel „Royal“ posjeduje deset soba koje su opremljene plazma televizorima, klimom, mini barom i neograničenom upotrebom interneta. U sklopu motela nalazi se i restoran sa stotinu mjesta, koji je također klimatiziran i posjeduje separe. Sve sastanke, treninge, organizirane skupove ili jednostavno druženja, kao što su rođendani, svadbe, diplomske proslave i sl., možete organizirati upravo na ovom mjestu i to po veoma povoljnim cijenama. „Royal“ posjeduje i salu za sastanke kapaciteta 30 mjesta, a za veće seminare ili skupove, na raspolaganju je i restoran. U restoranu Royal u mogućnosti smo organizovati vaše vjenčanje ili neku drugu svečenu prigodu ili poslovni ručak tako da ostane u nezaboravnom sjećanju.

Voda Leda koja je još jedan naš partner nudi izravni dodir s prirodom i darovima koje je upravo nama namijenila majka priroda, a stručna ispitivanja i analize samo potvrđuju o kakvom se dragulju radi. Leda Široki Brijeg je 2007. osnovana kao dioničko društvo, kao prvi registrirani proizvođač prirodne izvorske vode u Bosni i Hercegovini. Punionica Leda opremljena je visoko moderniziranom linijom za punjenje prirodne izvorske vode, mineralne vode i bezalkoholnih pića, te linijom za proizvodnju, odnosno puhanje PET ambalaže. Postrojenje je projektirano i instalirano prema svjetskim standardima i normama, a oprema koju poduzeće koristi potječe od renomiranih svjetskih proizvođača.

Chill videos čini mlada ekipa ljudi koja se bavi video produkcijom. Uspješno su radili na projektima izrade video spotova za pjesme Armina Jusufovića, Tamare Milutinović, Šerifa Konjevića i mnogih drugih.