Showbiz

PORODICA DARKA LAZIĆA OČAJNA: “Darko zbog Ane nema ni dinara!”

1.6kviews

Samo nekoliko sati nakon što je kao bomba odjeknula vijest da je pjevač Darko Lazić snimljen kako konzumira bijeli prah, uslijedio je još jedan šok. Četvorogodišnji brak sa koleginicom Anom Sević navodno je sporazumno razveden još prije dva meseca, a kako su prenijeli domaći tabloidi, bivši supružnici dogovorili su se da ostanu u dobrim odnosima zbog kćerke Lorene.

Iz istog razloga, pišu tabloidi, Ana i Darko su se dogovorili da se ne oglašavaju, niti da se pojavljuju u javnosti. Zbog toga se ekipa „Alo!” novina uputila u Brestač, gdje i dalje žive Darkovi roditelji i baka Milka, kako bismo saznali koliko ima istine u onome o se čemu bruji.

– Prođe se crkva i centar sela, pa na prvoj krivini skrenite desno. Tu je odmah kuća Darkovih roditelja. Idite slobodno kod njih, reći će vam sve kako jeste. Divni su to ljudi, a u cijelom selu nećete naći čoveka koji će vam nešto ružno reći za Darka – kaže nam mještanin sremskog sela, a u to smo se ubrzo i uvjerili.

A u dvorištu Darkove porodične kuće dočekala nas je baka Milka, koja nas je obavijestila da su Darkovi roditelji poslom otišli u obližnje Pećince.

– A Darko, je li on skoro dolazio? – upitali smo na početku baku Milku.

– Bio je, za Badnje veče je baš dolazio, a od tada mira nemamo. Kazao nam je da se razvodi od Ane, jer mu je priznala da ima drugog. Ona sada priča da su se razveli prije dva mjeseca, a to nije tačno. I ovo sada što pričaju da se drogira, sve mu je to ona smjestila. Neka se sada vadi kako zna. Pa da se drogira, da li bi imao toliki stomak, kažite vi meni. Žao mi ga je, nemam riječi da vam opišem, toliko se opteretio zbog svega ovoga. Pa on se jadan trese i kada spava, ni tada nema mira – započinje priču za „Alo!” Darkova baka i kaže da je Ana za četiri godine, koliko je u braku sa njenim unukom, samo nekoliko puta bila u Brestaču.

– I to kada dođe, samo gleda u telefon. Kuca poruke, šta li radi, ne znam da ti kažem. Mi kad dođemo kod njih u Beograd, nikad ona nije kod kuće, po cio dan je u gradu, kao ima neke obaveze. Nijednu ružnu riječ niko od nas joj nije rekao, kao svoju smo je gledali, ali smo na početku već shvatili da to nije to. Ma čim vidiš onaj njen vještački osmijeh, jasno ti je sve. Bio joj je Darko dobar dok je mogla da troši njegove pare, a zbog nje sada nema ni dinara. Sve mu je potrošila… Stan u kojem žive platio je 300.000 eura. Ej, kada to nije umjela da cijeni, pa šta da vam kažem… Sada je taj stan dao njoj, a gdje će on da živi, ne znam… Ovdje, sa nama… Bunde joj je kupovao, gospođa je trošila osam hiljada eura na ljetovanja, a on se jadničak nije ni pošteno odmorio za ovih devet godina koliko je u „Grandu” – kaže baka Milka i nastavlja:

– Može da bude moj sto puta, ja ću da kažem kako jeste. Dobar je kao hljeb, a to mi je najžalije. Samo da on i ono dijete budu dobro, to nam je najvažnije – kaže kroz suze Darkova baka.

Izvor:alo.rs