Paparazzo

Poslije Melanije i on dobio spomenik u Sloveniji (FOTO)

787views

OVO SE TRAMPU NEĆE SVIDJETI

Navodeći da je spomenik visine preko sedam metara sagrađen u mjestu Sela pri Kamniku, oko 30 kilometara sjeveroistočno od Ljubljane.

Navodeći da je spomenik visine preko sedam metara sagrađen u mjestu Sela pri Kamniku, oko 30 kilometara sjeveroistočno od Ljubljane, Vašington post piše da je predsjednik Tramp konačno dobio spomenik u domovini svoje supruge, ali i da je moguće da mu se neće svidjeti.

Čini se, takođe, da statua još nije dovršena, s obzirom da su na njoj i dalje postavljene merdevine, dok je u blizini vidljiva gomila drvene građe.

Postavljena je prekoputa lokalne vatrogasne stanice, na maloj raskrsnici na putu koji mještani koriste za odlazak na svoje poslove u Ljubljanu.

Čovek koji je osmislio statuu ostao je anoniman, ali kaže da je imao ideju da Trampa predstavi u stilu Supermena ili čuvene njujorške Statue slobode.

Inače, o Trampu su u Sloveniji mišljenja podeljena. Ipak, mnogi Slovenci ga poštuju, naročito zbog toga što je njegova supruga postala najpoznatija ličnost iz Slovenije.

Statua je postavljena tako da Trampovo lice gleda u pravcu Melanijinog rodnog sela Sevnice, koje je napustila kao mlada djevojka kako bi se posvetila karijeri manekenke.

Umjetnik, kome je grupa mladih ljudi pomogla u izgradnji statue, rekao je da spomenik “predstavlja provokaciju, zato što je svijet pun populizma”.

Prikazan je u plavom odijelu sa crvenom kravatom, a desna ruka uzdignuta je sa stegnutom pesnicom, a cijela statua liči na “božićnu krckalicu za orahe”.

Izvor: expresstabloid.ba