Showbiz

Povratak legende: Slavko Banjac otkrio šta ga je navelo da se vrati muzici

264views

Iako je tokom čitave decenije bio jedna od najvećih zvijezda muzičke scene, Slavko Banjac je u jednom trenutku odlučio da se u potpunosti povuče. Odnedavno, odlučio je da izađe iz ilegale i da ponovo nastavi putevima nekadašnje slave, a jedan od koraka bila je pjesma “Bolujem” koju je snimio u produkciji „AS Studioton” Aleksandra Sofornijevića.

 

Od kada sam upoznao Vuka Matića prepoznao sam veliki talenat i zajedničku crtu koja nas povezuje u muzici.  Kada mi je odsvirao prve akorde pjesme “Bolujem” srce mi je zaigralo i znao sam da je ova pjesma baš za mene. Taj njen ritam poziva na igru i budi emocije. Iako se pjesma zove “Bolujem”, ja želim da pjesma liječi i da u njoj uživa moja publika koja i dan danas zna riječi mojih pesama koje su stare nekoliko decenija. Smatram da je pjesma odlična i za živu svirku. Uvijek sam njegovao svoj stil u muzici i vjerovao u svoje pjesme. Zato vjerujem da će i pjesma “Bolujem” biti još jedna u nizu mojih hitova – otkrio je po premijeri pjesme Banjac, a o saradnji je samo lijepe riječi imao i autor Vuk Matić.

 

Slavkovu muziku poznajem decenijama i s velikom odgovornošću sam prihvatio rad na ovoj pjesmi. Slavko je pjevač koji je siguran u sebe i u svoje izbore, ima fantastičnu energiju i veoma poseban prepoznatljiv glas. Ima sposobnost da svakoj pjesmi ulije život, pogotovo kada ga pjesma dotakne. Uživali smo stvarajući ovu pjesmu i vjerujem da će i publika to prepoznati- rekao je on.

 

 

Fotografija: Nikola Krstović i Branislav Jovanović