Paparazzo

Poznati bosanski menadžer otkrio kako je bilo na promociji kod Žike Jakšića

249views

“Nikad nije kasno” više nije samo emisija, već je ovaj šou dobio i svoje vino. U beogradskom hotelu “Majdan” nedavno je održana promocija vina Signature, koje je sin Žike Jakšića posvetio svom ocu, baš zbog emisije koju on vodi.

Na promociji ovog fantastičnog vina su uživale mnoge javne ličnosti, a između ostalih i Svetlana Ceca Ražnatović, Željko Joksimović sa suprugom, ali i poznati bosanski menadžer Toni Lehmann koji nije krio oduševljenje vinom porodice Jakšić.

“Ovo je vino izuzetnog kvaliteta, a pre svega vino koje predstavlja vezu oca i sina. Presrećan sam zbog Žike Jakšića i što je doživio da mu sin priredi takvo zadovoljstvo i ponos. Vjerujem da bi svaki otac na ovakav gest svog dijeteta bio preponosan”, rekao je Toni za paparazzo.ba, a potom otkrio kako je bilo na promociji.

“Kad je dobra ekipa mora da bude veselo. Zna se da tamo gdje je Žika, zabava je zagarantovana. Šalu na stranu, zaista je bilo zabavno, nekako se u vazduhu osjećala ljubav i poštovanje. Ja sam sa svojim kolegama zaista uživao, naročito kad se Žika latio mikrofona”, dodao je menadžer, koji je inače i dugogodišnji saradnik i kolega Žike Jakšića.

Sve detalje sa promocije možete da pogledate u linku ispod: