Showbiz

PREMIJERA: Neno Murić objavio spot za pjesmu ”Ukrao sam je”

Ljubavna pjesma veselim ritmom jednostavno tjera na pokret, a u "najluđoj noći" rasplesat će Bosance i Hercegovce

914views

Neno Murić svoju vjernu publiku danas je obradovao novogodišnjim muzičkim poklonom- novom pjesmom i spotom “Ukrao sam je”.

Murić je autor teksta, dok su za muziku i aranžman bili zaduženi Alen Ruvić i Senad Drešević. Zanimljiv video, koji je snimljen u Sarajevu, režirao je Safet Hadžimusić, u saradnji sa asistentima Arnejom Misirlićem, Adisom Bajtarevićem i Farisom Kruščicom.

Ljubavna pjesma veselim ritmom jednostavno tjera na pokret, a u “najluđoj noći” rasplesat će Bosance i Hercegovce. Obzirom na zanimljivu priču, mnogi mladenci će je zasigurno uvrstiti na svoju playlistu za najvažniji dan u životu, kada se obavezuju na vječnu ljubav.

– Tekst pjesme “Ukrao sam je” napisao sam kao nastavak priče koju je imala prethodna pjesma “Baraba mekog srca”. Tada sam dolazio pod prozore i molio moju voljenu komšinicu da se uda za mene. Pjesma je postigla veliki uspjeh, i zato sam odlučio napisati njen nastavak, u kojem se oženim djevojkom, koju je srce izabralo od milion drugih. Glavna uloga u spotu pripala je poznatom modelu Ani Bavrki. Reditelj Safet Hadžimusić prethodno je sve dobro isplanirao, tako da je snimanje odlično prošlo bez većih poteškoća. Posebno se zahvaljujemo Studiju Zidovi i Salonu vjenčanica Hills na velikoj podršci – kaže Neno Murić koji će večeras nastupiti na Blidinje Zima Festu zajedno sa hrvatskom zvijezdom Jelenom Rozgom.

Izvor: coolstyle.ba