Paparazzo

Princ od Vranje konačno pokazao djevojku

364views

Stefan Zdravković, poznatiji kao „Prin od Vranje“ konačno je javnosti pokazao djevojku, a mi vam otkrivamo ko je to osvojio srce mladog pjevača.

Naime, on je na društvenoj mreži Instagram podijelio fotografije sa putovanja iz Indije koju je nedavno posjetio sa djevojkom Katarinom Babić.

princ od vranje devojkaInstgram/princ_od_vranje

Ovaj par je nekoliko dana proveo u odmoru i razgledanju, a kako se prema fotografijama može zaključiti oni baš uživaju u svojoj ljubavi.

Kada se prije nekoliko godina pojavio na javnoj sceni, Stefan je svojom ljepotom i harizmom osvojio srca djevojaka širom regiona, a izgleda da je lijepa Katarina uspjela da osvoji srce ovog poznatog zavodika.

princ od vranje devojkaInstgram/princ_od_vranje

Podsjetimo, Stefan je nedavno u razgovoru za Grand otkrio da je još kao dijete trenirao karate i da je od tada ponio takmičarski duh koji ga i danas vodi kroz život.

-Takmičarski duh je bio dio mene još od malih nogu. Porodični prijatelj je došao kod nas u stan, pričao je sa majkom i ocem i rekao da će mi to pomoći da izoštrim čula. Sjećam se rečenice koja nije baš najbezbjednija: ‘Kada bude prelazio ulicu neće morati nužno da gleda lijevo i desno jer će moći čulima da to izoštri’. Sad, nisam baš nindža, ali to je nešto što me je uvelo u karate. U Vranju sam stekao prve medalje i prva iskustva na tatamiju. Karate me je naučio da nema odustajanja. I kada je najteže čovjek mora da se suoči sa samim sobom jer i te kako ima teških trenutaka. Upoznao sam divne ljude i danas su mi mnogi od njih prijatelji. Mislim da je jako bitno izraziti poštovanje, to se poslije prenosi na svakodnevni život– rekao je pjevač.

princ od vranje devojkaInstgram/princ_od_vranje

Foto: Grand/Instagram/princ_od_vranje,
Autor: A.Milinković