Showbiz

PRVI SE PAMTI! Inidira predstavila novi singl (VIDEO)

474views

Gorko-slatke uspomene koje svi nosimo u duši, tema su novog hit singla ”Prvi se pamti”. Ljubavna pesma u kojoj će se svi moći pronaći, poklon je Indire Forze za kraj njezine vrlo uspešne godine. Reči koje dotiču napisala je Indira, a muziku potpisuje hitmaker Branimir Mihaljević.

”Ovom pesmom želim zagrejati sva srca i ispuniti ih ljubavlju u ovom mesecu slavlja i veselja!”- poručila je Indira Forza.

Moderan ritam novog singla potvrđuje kako Indira ne odustaje od svog prepoznatljivog zvuka koji je postavila već na njenom prvom samostalnom albumu ”Valkira”, a koji je ove godine osvojio nominaciju za prestižnu muzičku nagradu Porin. Nakon pesme „Greška u genu”, koja je pokazala kako Indira ide u korak s produkcijskim trendovima, novi singl „Prvi se pamti” fuzija je onoga što Indiru predstavlja već godinama: ”Volim istraživati muziku, igrati se u studiju i oduševljava me način na koji Branimir Mihaljević uvek sve naše ideje realizira pomičući granice, ali i zadržavajući moj prepoznatljiv zvuk koji publika očekuje i voli. Iza mene je zaista predivna godina, puna uspeha, mnogobrojnih koncerata i sreće.”- naglasila je Indira.

Indira je ove godine zahvaljujući svom timu promenila i dugogodišnji imidž te kratku, prepoznatljivu frizuru zamenila pažem za koji dobija samo komplimente. Ako je suditi po novoj pesmi ”Prvi se pamti”, album najavljen za sledeću godinu biće prava muzička poslastica, a Indirin koncertni kalendar pratite na njenim društvenim mrežama. Prvi put uživo sa bendom Indiru će publika videti i čuti 18.decembra u jednom beogradskom klubu.