Nightlife

Prvi Summer Sound Festival u Inđiji izazvao pomamu za ulaznicama u cijelom regionu

3.7Kviews
Organizatori omogućili da cijena karata za oba dana i 7 velikih nastupa bude već od 990 dinara (16,50KM). Nastupaju, između ostalih, Aleksandra Prijović, Aca Lukas, Nataša Bekvalac i Lexington bend.   Prvi Summer Sound Festival biće održan 30.6. i 1.7. na Sportskim terenima Kulturnog centra u Inđiji.

Plan organizatora je da ovaj festival postane tradicija i da se slijedeće godine presele na prostor koji može dnevno da primi i do 50.000 ljudi. Organizatori ekskluzivno za naš portal otkrivaju da je plan za slijedeću godinu da festival okupi najveće regionalne zvijezde i dobije prefiks – Balkanski muzički festival.

– Ove godine pravimo uvod u veliki projekat koji već pripremamo za 2019. godinu. Što se tiče ovogodišnjih nastupa, potrudili smo se da publici omogućimo najveća imena domaće muzičke scene. Pored Aleksandre Prijović, Ace Lukas i Nataše Bekvalac, na ovogodišnjem festivalu će nastupiti i Lexington bend, Mirza Selimović, Stefan Živojinović i Katarina Didanović, što je više nego dovoljno da možemo da garantujemo dva dana vrhunskog provoda – kažu organizatori.   Nastup na Summer Sound Festival će biti prvi za Aleksandru Prijović poslije vjenčanja:

– Oduševljena sam što ću dio sreće posle najvažnijeg dana u mom životu moći da podjelim sa najvjernijom publikom i ljudima koji me vole iskreno i od srca. Pozivam vas da se u što većem broju vidimo u Inđiji na najvećoj žurci ove godine u Srbiji – poručuje Aleksandra Prijović.

Organizatori dodaju da su posebno prijatno iznenađeni velikim interesovanjem iz BiH, što govori da je odluka da festival lociraju u Inđiji odlična, ne samo zbog blizine Novog Sada i Beograda, nego i zbog toga što je Inđija privlačna destinacija i za Bijeljinu, Tuzlu, Banjaluku i ostale gradove.

Izvor: http://extramagazin.ba/