Paparazzo

Rale priznao – PALI ME NJEN MOZAK, OŽENIĆU JE!

306views

Kompozitor Goran Ratković Rale i pjevačica Ana Nikolić su decenijama bili dobri prijatelji, a njihova ljubav se rodila tokom rada na Aninom novom albumu.

Na početku su svoju vezu skrivali od javnosti, ali Ratković je sada otvoreno govorio o njihovom emotivnom odnosu, priznavši da je spreman da njihovu vezu podigne na viši nivo.

– Nisam razgovarao sa Anom o vjenčanju još, ali se tome ne bih ni opirao. Ona je jedna preduhovita žena, a ja se na to palim. Prije svega me je zavela mozgom, sa njom je uvijek jako zanimljivo – objašnjava muzičar i priznaje da mu ne prija što mediji prate svaki njihov korak otkad su ozvaničili vezu.

– Smeta mi što smo zbog našeg odnosa Ana i ja toliko zastupljeni u medijima, ali ja ne mogu ništa da uradim povodom toga. Ana je, sa druge strane, na to navikla. Ne smeta joj pažnja medija zbog naše veze, jer je kod nje uvijek neka frka – rekao je Goran Ratković kroz smijeh.

Rale je tokom razgovora za “Svetski radio” istakao da su on i Nikolićeva pored ljubavnog, dobar spoj i na poslovnom planu. Kompozitor i pjevačica ništa nisu prepustili slučaju, već su na vrijeme uspjeli da završe sve obaveze oko pjevačicinog novog albuma koji izlazi sutra.

– Sve pripreme oko Aninog novog albuma smo završili na vrijeme. Pazili smo na svaki detalj, a pjesme će izaći 28. juna. Ovo je jedan lični album, van svih onih kretanja koje smo imali dosad. Mislim da će ljudi prepoznati tu njenu iskrenost. Ima svega, ima i ljubavnih tekstova, ali nijedna pjesma nije posvećena meni – rekao je Rale, a prenosi Alo.rs

 

foto – Instagram