Paparazzo

Razvodi se Dragana Mirković

296views

Dragana i Toni već tada mesecima ne žive na istoj adresi, a prema tvrdnji sagovornika uspješni biznismen je uveliko započeo život sa drugom ženom piše Telegraf

Podsjetimo, Dragana Mirković saopštila je da je podnijela papire za razvod braka od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladne ljubavi.

Dragana je slijedećim saopštenjem obavestila javnost da se razvodi od Tonija sa kojim je dobila dvoje djece – kćerku Manuelu i sina Marka:

“Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, oskećam moralnu obavezu da se danas obratim ckelokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a posljednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome sa kim sam provela mnogo lijepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se slijedeći put javiti sa mnogo ljepšim vijestima, unaprijed se zahvaljujem na razumijevanju.”

 

Foto – Mirko Tabašević