Lifestyle

RECEPT DANA: Hrskava piletina iz pećnice

Foto: Promo

Sastojci:

2 kriške starog kruha

1 1/2 šalica ribanog parmezana

2 žličice origana

1 1/2 žličica sušenog usitnjenog bosiljka

1 1/2 žličica isjeckanog češnjaka

2 žlice ulja

4 šnicle pilećeg bijelog mesa

Priprema:

1. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva C.

2. Kriške kruha usitnite u blenderu i prebacite ih u plitku posudu. Dodajte i šalicu parmezana, origano, bosiljak i češnjak pa promiješajte.

3. Piletinu uvaljajte u smjesu s kruhom i začinima i poredajte na nauljen pleh. Poprskajte piletinu uljem i pospite preostalim parmezanom (1/2) šalice.

4. Piletinu pecite u zagrijanoj pećnici dok sredina mesa ne bude pečena (oko 30 minuta).

Prijatno!