Horoskop

Retrogradni Uran u Biku od 24. avgusta menja vam život iz korena: Četiri znaka su na meti!

Uran je poznat kao planeta pobune i revolucije, a sada će nam se naći u znaku Bika i donosi promene velikih razmera, pogotovo oko temelja na kojima smo gradili naše živote. Uran nas podstiče da se oslobodimo svega sto sprečava da izrazimo svoje pravo ja, pobuniti se protiv ograničenja i granica.

Kao planeta buditelj, Uran bi mogao biti u korenu neočekivanih situacija, primoravajući nas da razmišljamo drugačije, nego što bismo inace činili kada bismo pronalazili određena rešenja. Međutim, težak period nudiće prilike koje će vas na kraju podstaknuti da se krećete u radikalno boljem pravcu.

constellation-g984755c52_1920.jpg

Kada se Uran kreće unazad, njegova energija koja stvara promene malo se hladi, umesto da se zalažemo za spoljašnju, prividnu, konkretnu promenu, sada ćemo biti inspirisani da prihvatimo pobunu i revoluciju na unutrašnji, psihološki nacžčin. Ovaj tranzit nudi svima priliku da ponovo razmisle o većim životnim ciljevima, ali i način na koji tražimo partnere.

Vreme je da suptilno obradite promene koje su se desile u vašem životu prošle godine – i stupite u kontakt sa onim promenama koje priželjkujete da se dogode!

time-gb833f6f8f_1920.jpgSvakako da ce nam ova nestalna planeta Uran uzdrmati živote na neki nepredvidiv način.

Prvi problem nam već dolazi 26. avgusta kada dolazi do kvadrata Venere u Lavu i Urana u Biku – tražicemo slobodu, raskidati odnose, biti previše gordi. Želecemo svađe sa partnerima po svaku cenu.

Lav Retro Uran pogađa vasu 10.kuću, što znaci da će najveće promene biti na poslovnom planu.

constellation-g58d9aaa8d_1920.jpg

Škorpija Definitivni raskidi sa toksičnim partnerima. Kada Uran kreće unazad svi na neki način propali odnosi se definitivno završavaju.

Vodolija Retrogradnost pada u vašu 4. kuću, što znači da je naglasak na porodici i domu. Od 2018. godine možete imati nekih problema, pa vreme je da se oni konačno reše.

Bik Retrogradnost pogađa vašu prvu kuću, dakle samu ličnost i identitet. U narednih nekoliko meseci promene će se ogledati u transformaciji ličnosti, prenosi Luftika.rs.

astronomical-clock-gf8cde9492_1920.jpg

Foto: PixabayLuftika.rs